Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

`Legközelebb találkozunk…`

Agyagosszergény - Halálos balesetet szenvedett hétfő éjjel egy huszonegy éves kapuvári fiatalember a 85-ös főút agyagosszergényi leágazásánál. Gergő ismert szereplője volt a kapuvári sportéletnek. Már a baleset napján sok barátja gyászolta.

Hétfőn éjjel fél tizenegykor D. Gergő huszonegy éves, kapuvári lakos BMW típusú személygépkocsijával közlekedett a 85-ös főúton Fertőszentmiklós felől Kapuvár irányába. Agyagosszergény térségében a balra ívelő kanyarban relatív gyorshajtás miatt áttért a bal oldalra. Valószínűleg elvesztette uralmát járműve felett. A Soproni Rendőrkapitányságon elmondták, a kocsi kidöntött egy optikai terelőoszlopot, majd a menetirány szerinti jobb oldali árokba csapódott. A lendület  még tovább vitte az autót, ami többször át is pördült, a szántóföldre dobódott, végül újra az árokban kötött ki. A jármű vezetője egyedül ült a kocsiban. Biztonsági öve nem volt bekapcsolva, emiatt a hátsó szélvédőn kizuhant az autóból.

Gyász a pályán: A sporttársak gyertyagyújtással és néma főhajtással búcsúztak a fiatal kapuvári fiútól. Fotó: Turbók Attila
Gyász a pályán: A sporttársak gyertyagyújtással és néma főhajtással búcsúztak a fiatal kapuvári fiútól. Fotó: Turbók Attila

Az autóból kizuhant fiatalemberen már nem lehetett segíteni. A helyszínelés során a főút  a műszaki mentés idejére teljes szélességében le volt zárva.

Információink szerint a fiatal kapuvári férfi hétfőn este tíz óra körül Fertőszentmiklósról érkezett Petőházára, ahova egy labdarúgó-mérkőzésről szállította haza egy barátja édesapját. A petőházi labdarúgóval régóta ismerték egymást és hétfő este is az autókról, az örök szerelemről, a labdarúgásról beszélgettek. – Amikor az udvaron elváltunk Gergőtől, azt mondta: majd legközelebb találkozunk – mesélte el a Kisalföldnek a petőházi barát, Szabó Dani. Gergő tőlük indult el Kapuvár felé, amikor útközben elvesztette uralmát autója felett.

Bokor László, a Kapuvári Sportegyesület (KSE) megbízott ügyvezetője a KSE minden munkatársa és sportolója nevében őszinte részvétét fejezte ki Gergő családjának. A fiatalembert küzdő szellemű és komoly sportolónak ismerte meg. A komolyság az ügyvezető véleménye szerint további életét is meghatározta D. Gergőnek. Ahogy mondta, egy ígéretes sportkarriert áldozott fel azért, hogy a munkában (soproni boltjában) is bebizonyítsa küzdeni tudását.

A tizennyolc éves Végh Zoltán, az egykori játékostárs is hasonlóan nyilatkozott lapunknak: Gergő Böcskör György edző keze alól megérdemelten került egy NB III-as ifjúsági bajnokcsapatból a felnőttek közé. Ez utóbbiról Licskai Gergő, az egykori csapatkapitány is nyilatkozott. Mint mondta, tehetséges sportolónak, igazi csapatjátékosnak ismerte a fiatal fiút, aki vidámságával, jókedvével sokat javított a csapat hangulatán.

Kedden este a KSE sporttelepén a barátok gyertyákkal és néma tiszteletadással búcsúztak a huszonegy évet élt D. Gergőtől.

A fotó a rendőrség felvétele.
A fotó a rendőrség felvétele.


Életet menthet a biztonsági öv

Meghalt egy fiatal férfi, nem használta a biztonsági övet, s kirepült a hátsó szélvédőn, amikor autója felborult. A kisalföld.hu néhány hozzászólója a biztonsági eszköz használata ellen van, a szakértő mellette. Az évente autóbalesetben elhunytak közül 75 százalék nem kapcsolta be az övet.

A Kisalföld igazságügyi közlekedési és gépjármű műszaki szakértője, Kulcsár Béla szerint nem a büntetéstől való félelem miatt kell használni az övet, hanem azért, hogy életben maradjunk, s az út végén hazaérjünk.

Az öv sokféle halálos sérüléstől mentheti meg a vezetőt és az utast egyaránt. A szakmérnök elmondta, a bekötetlen emberi test frontális ütközéskor a kormánykeréknek csapódik, s olyan hasi, mellkasi sérüléseket szenved a vezető, amik végzetesek lehetnek.

– Az öv mellőzése azzal is járhat, hogy az utas a szélvédőüvegbe üti be a fejét. Ilyenkor a hámsérülések mellett az ütés olyan gerincsérülést okozhat, hogy eltörnek a csigolyák, elszakad a gerincvelő. Néhány éve helyszíneltem egy halálos balesetet, az autót vezető lány nem használta az övet, s boruláskor kiesett az oldalablakon, feje az ajtókeret és az útfelület közé szorult. Néhány hónappal később egy fiatalember járt úgy – sorolta részletezés nélkül Kulcsár Béla.

Szakértőnk szerint sokan hivatkoznak arra, hogy azért nem használják az övet, mert tűznél, vagy vízbeesésnél nem tudják kikapcsolni azt.

– Sok ilyen balesetet helyszíneltem, egyiknél sem az öv használata miatt haltak meg. Egy autó mintegy öt perc alatt ég le. Amikor az ajtók zártak, nem kap elég oxigént a tűz, van idő kikötni a biztonsági övet. Nagyon sok esetben azonban előbb kerül eszméletlen állapotba az illető, vagy meghal, mielőtt kigyullad az autó. Ugyanez vonatkozik a vízbeesésre is. Felhúzott ablakok mellett idő kell arra, hogy megteljen vízzel a fülke, van idő kikötni az övet – mondta a szakmérnök.

A Központi Statisztikai Hivatal megyére vonatkozó kimutatása szerint az autóbalesetben egy évben elhunytak – vezető és a mellette ülő utas – közül 75 százalék nem kapcsolta be az övet. A súlyos sérülést szenvedők közül 60, míg a könnyű sérülést szerzettek közül 45 százalék nem használta a passzív biztonsági eszközt.

Olvasóink írták

471 hozzászólás
 • 471. krinya 2008. szeptember 27. 20:52
  „Ég veled Gergő!Szép és meghitt volt a szertartás.És az a rengeteg ember aki nem engedett el búcsu nélkül.Mind igazolja hogy mennyire jó embert veszítettünk el.Kitartást és sok erőt a családnak.”
 • 470. Lili0203 2008. szeptember 27. 18:03
  „Ég Veled Gergő! Gyönyörű szertartás volt!Őszinte részvétem a családnak és barátnődnek! Sok erőt és kitartást kívánok Nekik:(”
 • 469. KArl-nak 2008. szeptember 27. 17:31
  „Tudod ha végig olvastad, akkor tudod hogy ott nem kocsikról, meg hibáztatásról szólt, és senkinek nem kellet védenie. Itt viszont az undorító vádaitok miatt más volt a helyzet........Gondolkozz”
 • 468. milka 2008. szeptember 27. 16:42
  „Részvétem a családnak ,barátoknak egyaránt.szörnyű volt látni hétfőn este az autót.
  a szülőknek sok kitartást kívánok!”
 • 467. ksihnek 2008. szeptember 27. 16:27
  „azért h. neki senki sem írt ilyet mint gergőnek!ott senki sem volt ekkora bunkó,hanem mindenki a részvétét fejezte ki!”
 • 466. S.A. 2008. szeptember 27. 11:52
  „Isten nyugosztaljon Deza!Ma elkísérünk..:(”
 • 465. ksih 2008. szeptember 27. 09:25
  „Ez az Áronnak szól. Miért kellett ide bemásolni?”
 • 464. karl 2008. szeptember 27. 08:59
  „jah ? ?? - yeah !!
  462. ez így szép.
  ez a különbség áron barátai és az sz.g. társulat között .”
 • 463. Sz.G. 2008. szeptember 27. 04:40
  „így kellet volna, jah!”
 • 462. meva 2008. szeptember 26. 23:08
  „Dátum: 2008-09-25 19:00:36
  Mikor útra keltem, még nem tudtam, hogy ez volt az utolsó utam. Nem térek hozzátok vissza, többé soha, hogy sorsom velem ily mostoha. Hisz még fiatal vagyok, élni akartam még, ez a szörnyű baleset miért pont engem ért?Szeretteimtől is már innen búcsúzom, fájdalmatokat még csak enyhíteni sem tudom. Nincs már alkalmam megköszönni nektek, azt a sok jót, mérhetetlen szereteteket. Ne búsuljatok. Nekem már nem fáj semmi, Ha eljön az este, csillagként tudok Nektek üzenni. Tekintsetek fel az égre, ott fogok ragyogni, szívetek egy darabja voltam, mit nem lehet pótolni.
  Beküldő: Borzalmas a tragéd
  Beküldő: tibi
  Dátum: 2008-09-25 17:28:49
  nem ismertelek de jóember lehettél nem ezt érdemlted nyugodj békében áron.
  Beküldő: Molnárné Takács Tünde
  Dátum: 2008-09-25 16:14:35
  Áron, gyönyörű szép angyal lettél a Jóistennél, pedig maradhattál volna még szeretteid közt, fiatalon elszólított az Úr, legyen vigasz drága szüleidnek, hogy biztosan odaát nagy tervei vannak veled. Nyugodj békében. Kedves Szülők, fogadjátok őszinte, mély részvétemet, tiszta szeretettel: Egy 21 és egy 19 éves fiúgyermek anyukája
  Beküldő: Endru
  Dátum: 2008-09-25 15:46:57
  Nyugodj Békében!!
  Beküldő: Sissy
  Dátum: 2008-09-25 13:57:10
  Nem birom elhinni,ami történt!Felfoghatatlan!Nyugodj Békében!Soha nem felejtelek el!
  Beküldő: Csabi
  Dátum: 2008-09-25 13:42:01
  Örülök hogy így a képek alapján bepillantást tehettem az életedbe. Nagyon pozitívnak ítélem, aranyos, kedves fiú voltál! Nagyon sajnálom ami történt, nem ezt a sorsot érdemelted volna! Családodnak őszinte részvétem, kitartást nekik bármennyire is nehéz is!!!!!!
  Beküldő: zsákay Gyuláné mosonmagyaróvár
  Dátum: 2008-09-25 13:26:11
  őszinte részvétem a szülőknek.Áron nyugodj Békében.
  Beküldő: kevin
  Dátum: 2008-09-25 13:06:17
  en soproni vagyok de kulfoldon elek a fiukat nem nagyon ismertem nagyon cso dalkoztam hogy milyen sok baratja ismer ose volt. itt latni hogy a magyarok szereto nep.a kulfoldi barataim bar nem ismertek ot sajnalatukat es reszvetuket fejezik ki a tortentek miatt es en is reszvetemet kivanom.KEVIN.
  Beküldő: Móni
  Dátum: 2008-09-25 12:23:33
  "Volt emberek. Ha nincsenek is, vannak még. Csodák. Nem téve semmit, nem akarva semmit, hatnak tovább." (Kosztolányi) Végtelen sok erőt kívánok a családnak, hogy fel tudják dolgozni a feldolgozhatatlant.
  Beküldő:
  Dátum: 2008-09-25 11:23:58
  Beküldő:
  Dátum: 2008-09-25 10:14:39
  Hab die schreckliche Nachricht heute von Feri erfahren. Manche Dinge kann man nicht in Worte fassen..... Die ganz besonderen Menschen holt Gott zu sich! Deinen Eltern schicke ich alle Kraft dieser Welt !!!
  Beküldő: Ritus
  Dátum: 2008-09-23 20:26:29
  "Úgy teszünk,mintha nem tudnánk vége, Együtt várjuk a múltat a széllel, Életünk valahol meg lett írva, Mi volt,vissza már sosem tér. Szavak helyett a szemeid beszélnek, Mi tegnap volt,úgy érzem nem felejtem, Próbáltuk menteni a szerelmet, Most mégis két út a miénk. Mi már nem játszhatunk a szélben, Mint gyermek,ki megkap minden jót, Mi már csak állunk egymás mellett, Úgy érzem,sírni volna jó. Nem tudom,miért van így,de én félek, Hogyha nem vagy velem,milyen az élet, Nem tudom,ami volt miért lesz emlék, S a kérdésre miért nem felelsz. ... Úgy teszünk,mintha nem tudnánk vége, Együtt várjuk a múltat a széllel, Életünk valahol meg lett írva, Mi volt,vissza már sosem tér."
  Beküldő: Klaudia
  Dátum: 2008-09-23 19:11:38
  Hiányzol Áron! Az állandó pozitivizmusod,a mosolyod,az állandó jókedved...!Sok kitartás kívánok a családnak!Sok puszi
  Beküldő: Kata
  Dátum: 2008-09-23 18:18:03
  Emléked szívemben örökké él!!!! Nem felejtem el soha azt az édes mosolyod! Örülök, hogy megismertelek, mégha nem is igazán...!De örökre beloptad magad a szívembe!
  Beküldő: Patri és Szilárd
  Dátum: 2008-09-22 23:35:12
  NYUGODJ BÉKÉBEN ÁRON!!! Részvétünk a Családnak!
  Beküldő: 1 soproni lány
  Dátum: 2008-09-22 21:56:56
  Ezeket a képeket végignézve bepillanthattam Áron életébe és 1rendkívül vidám,életerős fiúnak képzelem (ami szerintem nem áll távol az igazságtól.) Őszinte részvétem a családnak és a barátoknak!!
  Beküldő: Lukjanov Elvira
  Dátum: 2008-09-21 20:38:46
  Aron,es ist schÖn Dich kennengelernt zu haben. Ruhe in Frieden. Ihr Lieben, mein herzliches Beileid. War mir leider nicht möglich , Euch persönlich gegenüber zu treten, zu tief sitzt noch der Schock. Wünsche Euch viel Kraft für die Zukunft. .
  Beküldő: zsu
  Dátum: 2008-09-21 20:33:23
  Emléked szívünkben Örökké Él!!!
  Beküldő: Gyurácz Adrián
  Dátum: 2008-09-21 20:06:55
  Igaz hogy én nem ismertem Áront de nagyon jó ember lehetett!!A Családjának Őszinte Részvétem!Az Úr Vigyázza Álmodat Áron!
  Beküldő: Lukjanov Sandi és Balázs
  Dátum: 2008-09-21 20:00:22
  Nyugodj békében Áron! Soha nem felejtünk el! Családodnak öszinte részvétünk...
  Beküldő: Lukjanov Zsolt ,Antónia és gyermekeink
  Dátum: 2008-09-21 05:28:04
  Az emlékezéshez nem emlék, Hanem szeretet kell, S akit szeretünk, Áron nem feledünk el. Szüleid s barátaid, kik fogták a kezedet Soha de soha nem feledik nevedet A halálon túl is szeretni fognak barátok s régiek, és téged utadon kísérjenek az égiek Nyugodj Békében Emlékeinkben örökké élni fogsz
  Beküldő: csillagod
  Dátum: 2008-09-21 03:01:53
  Hat,majd szolunk a spanoknak is hogy mikor ,hol,Ujra!!!! Klaudia
  Beküldő: Orsi
  Dátum: 2008-09-21 01:22:17
  Nyugodj békében, soha nem felejtünk el....:(
  Beküldő: ppeti
  Dátum: 2008-09-20 12:25:00
  Vigyázzunk mindannyian egymásra...Nyugodj békében...
  Beküldő: Gini
  Dátum: 2008-09-20 11:28:26
  Nyugodj Békében!
  Beküldő: Kátai
  Dátum: 2008-09-20 11:20:36
  Elfogadni tudni a másik halálát annyit jelent, mint elfogadni egy "soha viszont nem látást", egy hang és gyengédség, esetleg gyűlölet megszűntét, melyek hordozói voltak a kapcsolatnak, belenyugodni a közösen elképzelt jövő szétfoszlásába, az örökös és végleges hiányba. Nyugodj Békében Barátom! Hiányozni fogsz sokunk számára! PAX
  Beküldő: Bianka
  Dátum: 2008-09-20 11:09:26
  ,,Azt hittem ... Azt hittem, az idő majd gyógyír lesz a sebeimre, s hogy minden éj majd mind nyugodtabb álmot húz a szemeimre. ...hogy szívem örjöngő tánca lassan lecsendesül, s testem a megszokott tempóban munkába lendül. Azt hittem, tényleg azt gondoltam, ... naívan nyugtató szavakat mormoltam. De már kezdem érteni, s egyre tisztábban, Te már valóban nem élsz e földi világban. A gyászos rémálom szertefoszlik szürkén, képeivel kegyetlen valóságot szülvén. S én nem tudom, hogy aludni volt jobb vagy ébren lenni most... ... az elázott párnacsücskét gyűrvén..." hiszem hogy egyszer még találkozunk,s aztán soha többé nem kell elválnunk!!! addig is...emléked örökké a szívemben fog élni!Hiányzol Áron! Nyugodj békében Drága Barátom!
  Beküldő: nóza
  Dátum: 2008-09-20 09:51:09
  Az Örangyalod valami hatalmas hibát követett el!!! Hiszem, hogy látsz minket, és most is velünk vagy, mi is követünk egyszer mind téged, és akkor majd újra találkozunk. Addig is hiányozni fogsz! pussszancs
  Beküldő: Ritus
  Dátum: 2008-09-20 09:40:07
  "Olyan szomorú mindig egyedül lenni,valakit mindenütt hiába keresni.Valakit várni,aki nem jön többé,valakit titokban szeretni örökkön-örökké!" Hiányzol Áron!!!
  Beküldő: Beno
  Dátum: 2008-09-20 09:39:14
  A feltöltött képekhez írjatok leírást is légyszi!
  Beküldő: Beno
  Dátum: 2008-09-20 09:27:12
  A feltöltött képekhez írjatok leírást is légyszi!
  Beküldő: Viri
  Dátum: 2008-09-20 08:32:27
  Elengedni valakit nem azt jelenti, hogy megszűnik a fájdalmad. Amíg szereted, fájni is fog a hiánya. Ez nem baj. Attól még elengedheted. Sírva búcsúzunk egymástól, s ha igazi a szereteted, ez egy jó sírás. Elválasztva lenni bárkitől is, akit szeretünk: fáj. Ha már nem fáj: nem is szeretjük. (...) Az elengedés nem azt jelenti, hogy az ember szíve kihűl. Nem azt jelenti, hogy elfelejtem örökre. Nem közönyt jelent. Az elengedés azt jelenti, hogy hagyom őt szabadon repülni, szállni, a maga útján - abban a biztos reményben, hogy visszatalál majd hozzám. De amíg nincs itt, mindig hiányzik. És fáj. -Müller Péter- el kell engedünk őt,bízni abban,hogy ahol ő van minden szép,és nem fájhat neki semmi,bízni abban,hogy egyszer még találkozunk,és akkor már nem kell elengednünk a kezét,soha,soha! Nyugodj békében Áron!Nagyon hiányzol:(
  Beküldő: Ági
  Dátum: 2008-09-20 07:06:49
  én a Bianka, Virág, Szidónia édesanyjaként is csak az űrt látom ,amit az Áron elötte betöltött. Őket vigyasztalni is nagy feladat , az emlékek amit a lányok felidéznek könnyet csal a szemembe.Tudom hogy sohasem fogjuk elfeledni azokat a pillanatokat, amik meglepetésként érintettek bennünket, amik csak tőle jöhettek .A bohóckodások amiket elmeséltek, az örök vidámság. Maradj meg az emlékezetünkben így! Nyugodj békében Áron!
  Beküldő: zsanika
  Dátum: 2008-09-20 06:58:34
  Áron Nyugodj Békében..=(
  Beküldő: Erika
  Dátum: 2008-09-20 06:49:39
  Emléked szívünkben örökké Él.
  Beküldő: Moha
  Dátum: 2008-09-20 05:59:43
  Nyugodj békében Áron! :(
  Beküldő: klau
  Dátum: 2008-09-20 05:34:29
  Nyugodj békében Áron :(
  Beküldő: zsuzsu
  Dátum: 2008-09-20 04:44:31
  Nagyon hiányzol!Nyugodj Békében Csibe:(!Örökké együttttt..........:(
  Beküldő: veRád.
  Dátum: 2008-09-20 04:15:52
  Hiányzol teee:( örülök, hogy az unokatestvérem lehettél. szeretlek.
  Beküldő: Byna
  Dátum: 2008-09-20 03:46:41
  Nyugodj Békében Áron! Őszinte részvétem a családnak és a barátoknak!
  Beküldő: Szalai Dodó
  Dátum: 2008-09-20 03:31:55
  HIányzol Áron! NYugodj Békében! Köszönöm hogy a barátod lehettem! Egy igaz barát többet ér 10 000 rokonnál. <3 Hiányzol!
  Beküldő: Kriszti
  Dátum: 2008-09-20 02:38:05
  :((
  Beküldő: Tóth Fruzsina
  Dátum: 2008-09-20 02:24:47
  Nyugodj Békében Áron! Jó barát voltál! Őszinte részvétem a családodnak!
  Beküldő: Dani
  Dátum: 2008-09-19 12:26:19
  Hiányozni fogsz Roni!
  Beküldő: Helena
  Dátum: 2008-09-19 11:45:00
  Életem szerelme... voltál... Hiányzol!!!!!!!
  Beküldő: Lukjanov Benjamin
  Dátum: 2008-09-19 11:03:29
  "Messziről rugaszkodtam neki a Tragédiának,mert hatalmas." Egy Igaz hü barátot vesztettem. "A hüség nem csak egy érték a sok közül,egy erény a sok közül: Ez az,ami által,és amiért egyáltalán vannak értékek és erények.Az Ember csak az emlékezés által szellem,csak a Hüség által emberi.Ember, vigyázz nehogy elfelejts emlékezni." André Comte-Sponville Barátod és testvéred Benji
  Beküldő: Edina
  Dátum: 2008-09-19 09:50:51
  Örülök hogy ismerhettelek Téged, az egyik legaranyosabb, legközvetlenebb, legpozitívabb, legértékesebb embert a világon.. Családodnak őszinte részvétem..
  Beküldő: Viola, Emma, Levente, Máté
  Dátum: 2008-09-19 07:02:37
  Nagyon sajnálunk ami történt, és sok erőt kívánunk szüleidnek!

  Név:


  E-mail:


  Hozzászólás:”
 • 461. D,P 2008. szeptember 26. 19:58
  „Részvétem!”
 • 460. FÓRUM LEZÁRÓ TAG 2008. szeptember 26. 19:22
  „Kedves Mindenki!

  Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy ezen fórumot rekesszék be, ne írjon senki semmit, semmilyen véleményt! Akár kritika vagy jótanács, részvét vagy eszmefuttatás, kérlek bennetek, hogy ezt most ne írjátok meg!
  Gergőtől szombaton 2 órakor a gartai templomban lehet búcsút venni (hamvasztás miatt), aki ismerte és az utolsó útjára is elkíséri, az okvetlenül legyen ott a megemlékezésen!
  Mindenki nevében UTOLJÁRA fejezem ki részvétemet Gergő Édesapjának és édesanyjának, rokonainak és nem utolsó sorban a szerelmének, Szandrának!!!! Isten áldja Gergőt!

  (FÓRUM BEZÁRVA!)”
 • 459. házhelyi 2008. szeptember 26. 16:14
  „MI együtt nőttünk fel az apjával,akiknek RÉSZVÉTEM.a fiát nem ismertem,de megdöbbentett,ami történt.Viszont nekem is 21éves a lányom,vezet én is vezetek de mikor valaki beül az autóba mérlegeljen.Mi van akkor ha jön szemből egy másik autó,és még abba,egy család?NEM CSAK GÁZPEDÁL VAN!!!!sajnálattal SZÜLEINEK,ATTILÁNAK,PETI bácsiéknak”
 • 458. rtf 2008. szeptember 26. 16:02
  „Akkor is meghalt volna ha épp akkor nem ül az autóba. Mindenki élete meg van írva. Az övé sajnos csak eddig szólt.Őszintén sajnálom.”
 • 457. kapuvári lakos.. 2008. szeptember 26. 15:58
  „Részvétem ......”
 • 456. Jó barát 2008. szeptember 26. 15:38
  „Sz.G. nek
  Ne foglalkozz velük, tipikus olyan jelentéktelen emberek lehetnek akikkel Deza még csak szóba sem állt!!! Szánalmas hogy mindenkit hibáztatnak! Részvétem, hiányozni fog!”
 • 455. V.Robi 2008. szeptember 26. 15:12
  „"Bennünk él az arcod,
  Bennünk él a hangod,
  Lángod őrizzük mélyen,
  Emléked bennünk él!"
  Nyugodj békében Gergő!”
 • 454. Ken 2008. szeptember 26. 13:54
  „Sajnálatos hogy páran akik nem is ismerték Gergöt viccet csinálnak belőle! ÉS ha valaki kiáll mellette öt kezditek ocsárolni. Gergö nem ezt érdemelte.Hiányozni fog!”
 • 453. Kapuvári... 2008. szeptember 26. 13:26
  „Karl iszonyat amit ti itt müveltek, valaki elvesztett valakit és még rádobbtok egy lapáttal. Hány éves vagy? 12?
  Részvétem a családnak”
 • 452. karl 2008. szeptember 26. 07:52
  „gondolkodó mit gondolsz
  hova tűnt Szende Hill ?
  Amióta lebukott mint Rottenbiller -
  eltűnt a ködben mint az halványfekete méretes fülű
  négylábú .”
471 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még nincs késő tenni az éghajlatunk védelméért

Sopron - A Greenpeace legújabb hazai kampányában azt mutatja be, Magyarország miként veheti ki… Tovább olvasom