Kisalföld logö

2019. 06. 19. szerda - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Kultúra elvitelre - Könyvheti rendezvény a Jerevánon Sopronban

A Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata a 90. Ünnepi Könyvhét alkalmával szervez könyvbörzét a Jereván lakótelep szolgáltatóháza átriumában.
A felújított szolgáltatóház, a Jereván központja volt már helyszíne koncertnek, ünnepi műsornak és jótékonysági könyvvásárnak, vetítésnek egyaránt. Ezúttal a részönkormányzat a Széchenyi István Városi Könyvtárral közösen egy különleges könyvbörzét szervez június 15-én, szombaton, 10 és 16 óra között. A kultúra elvitelre elnevezésű rendezvény azt a célt szolgálja, amelyet a szolgáltatóház felújításakor is megfogalmaztunk: hogy kultúrával, értékes közösségi eseményekkel töltsük ki a megszépült belső tereket – mondta el Tóth Éva, a Jereván lakótelep településrészi Önkormányzat elnöke.

Az önkormányzati képviselő örömét fejezte ki, hogy a városi könyvtárban egy újabb együttműködő intézményre találtak abban, hogy a Jereván lakótelep életébe izgalmas, különleges közösségi rendezvényt vigyenek. Horváth Csaba, a könyvtár igazgatója elmondta: örömmel teljesítik a részönkormányzat kérését, hogy a könyvhétnek a lakótelep legyen az egyik helyszíne, értékes, jó könyvek, jó hangulat és meglepetés is várja a 90. Ünnepi Könyvhét szombatján a Jereván lakótelepen élőket.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tündérekkel ünnepel Sopron - sok-sok fotó

Tündérekkel ünnepel Sopron - sok-sok fotó
Szombaton újra mesebeli lények népesítették be az Erzsébet-kertet. Tovább olvasom