Kisalföld logö

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 19°C | 31°C Még több cikk.

Közös megegyezés?

Váratlanul szűnt meg Kelemen Imre, az ingatlangazdálkodási divízió vezetőjének munkaviszonya. Vele együtt távozik a cégtől dr. Bertha Árpád jogtanácsos.
– Szerdán délelőtt ajánlotta fel a vezérigazgató a közös megegyezés lehetőségét – válaszolta érdeklődésünkre Kelemen Imre. – Ez azonban a végkifejlet volt, ugyanis az előző héten már jelentést és beszámolót kért Beck György arról a cégről, amelyet két másik társammal – az egyik dr. Bertha Árpád volt – alapítottunk még júliusban. Ismert, hogy a holding megalakulásával bizonytalan helyzet alakult ki a zrt.-be vitt korábbi cégekben, ráadásul belső pályázatot írtak ki a divíziók vezetésére.

Ebben a helyzetben alakítottuk meg a divízió tevékenységi köréhez hasonló feladatkörű kft.-t. Azonban semmilyen munkát nem végeztünk, mert közben rendeződött a helyzet. Tény, a cégalapításról hivatalosan nem tájékoztattam a vezérigazgatót, bár én úgy tudom, társam elmondta neki. Persze utólag mindegy, legfeljebb abból a szempontból lehet érdekes, hogy – ha tudott róla – miért csak most lépett.

Kelemen Imre – aki 1992-től volt az ingatlankezelő kft., majd a holdingban az ingatlangazdálkodási divízió vezetője – ennél többet – titoktartási kötelezettségére hivatkozva – nem árult el távozásának körülményeiről. Természetesen szerettük volna megkérdezni Beck Györgyöt is az ügy hátteréről – tudott-e korábban a cégalapításról, és ha igen, miért csak most került napirendre –, de a vezérigazgató munkatársunk érdeklődésére kijelentette: nem nyilatkozhat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronba érkezik a Három Testőr

A Három Testőr darab zenéjét a Hungarian Musical Band játssza egy tizennyolc tagú tánc- és énekkar… Tovább olvasom