Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Közönségszolgálati centrumot avatott a TAEG Sopronban - fotók

A Lignova könnyűszerkezetes lakóházak közönségszolgálati centrumát avatták fel kedden a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. (TAEG) Bánfalvi úti telephelyén.
 Dr. Jámbor László a TAEG Zrt. vezérigazgatója a megnyitón vázolta hogyan kapcsolódik a klasszikus erdőgazdasági tevékenység és a könnyűszerkezetes házgyári program. Azt is elmondta, hogy korábban főként külföldön értékesítették a könnyűszerkezetes házaikat, tavaly viszont már többségben volt a hazai megrendelés, idén pedig egyértelműen a belföldi kereslet a meghatározó. Ezért is fontos a közönségszolgálati centrum, ahol az ügyfelek választhatnak a különböző színvonalú berendezések között.
Közönségszolgálati centrumot avatott a TAEG

Fodor Tamás polgármester és Firtl Mátyás országgyűlési képviselő megköszönte azokat a beruházásokat, amelyeket a TAEG a turizmus fejlesztése érdekében végez a városban és a parkerdőkben. Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára hangsúlyozta, a gazdaság erősödésének köszönhető, hogy nő a fizetőképes kereslet és nagy az igény a lakások, valamint a kész házak iránt.
 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Költészet napja 2017 - A GYSEV utasaira is lecsapott a "Verskommandó"

Költészet napja 2017 - A GYSEV utasaira is lecsapott a
A magyar költészet napja alkalmából vonatokon és a sopronivasútállomáson is elhangzottak magyar… Tovább olvasom