Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Kórházi ágyak várnak fuvarosra - Badenből kellene Sopronba elhozni

Egy ausztriai felajánlásnak köszönhetően tizenhat darab szülészeti ággyal bővülhet a Soproni Gyógyközpont eszközállománya. A fuvart kell megoldani.
  
Segítségkéréssel fordult szerkesztőségünkhöz olvasónk. Mint elmondta, immár negyed évszázada dolgozik az egészségügyben Ausztriában.

Jelenlegi munkahelyén Badenban átépítik, illetve korszerűsítik az ottani kórházat. Így jött a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha még teljesen jó állapotban lévő, babapelenkázó résszel felszerelt szülészeti ágyakat felajánlhatnák a Soproni Gyógyközpont javára.

A gondot az elszállítás jelenti. Volt egy fuvaros, aki vállalta volna az elhozatalt, de ez nem jött össze.

Így néz ki az ágy
Így néz ki az ágy


A kórház Sopronból mintegy ötven kilométerre található. S már egy 3,5 tonnás kisteherautó is elég nagy lenne ahhoz, hogy az eszközöket bepakolhassák. Olvasónk elérhetősége: segitseg321@gmail.com.

A felajánlásról a Soproni Gyógyközpont is tud. Megkeresésünkre közölték, örömmel fogadják az eszközöket. Az elszállításban azonban valóban segítséget várnak.

Az ágyak mellett közel 200 leveses csészét is felajánlana olvasónk, például hajléktalanszállónak. Azokat személyesen is elviszi, ugyanis a csészéket már otthonában tárolja. Bővebb felvilágosítás a segitseg321@gmail.com címen kérhető.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új fedett uszoda épül Sopronban - látványterv

Lebontják a fedett uszodát és egy vadonatújat építenek a helyére 2018 végére. Tovább olvasom