Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 9°C Még több cikk.

Kommandós akció: körözött személyt fogott a TEK Sopronban - videó

A Terrorelhárítási Központ kommandósai fogtak el egy körözött személyt Sopronban, szombaton hajnalban. Mellette még két embert vettek őrizetbe.

A TEK kommandósai az éjszaka Sopron, Csengeri utcai lakásában elfogták azt a 28 éves férfit, akit a Soproni Rendőrkapitányság betöréses lopások megalapozott gyanúja miatt körözött. Tizenegy társát a soproni rendőrök már korábban elfogták, a csoportot mintegy 30 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanusítják.

A videót az elfogásról ide kattintva töltetik le >>

A férfi elfogása során ellenállást nem tanusított, közölte a kommandósokkal, "Már vártam magukat.."

Ellene a Fejér megyei Bíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki, mert lőfegyverrel visszaélés miatt kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltésére nem vonult be a börtönbe.

Elfogását követően a Sopronkőhidai Fegyházba szállították.

Korábban írtuk:

Olvasó-tudósítónk szerint szombaton, a hajlani órákban rendőrök és kommandósok lepték el a soproni Csengeri utcai körforgalom környékét. A Terrorelhárítási Központtól közel tíz autóval is érkeztek ide.

Információnk szerint a rendőrök három embert vettek őrizetbe, s egyiküket, aki ellen vagyon elleni bűncselekmény és lőfegyverrel való visszaélés miatt volt körözés, a TEK kommandósai fogták el.

Az ügyben megkerestük Aranyos Gábor alezredest, a Soproni Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetőjét, aki megerősítette: a hajnali órákban Sopronban valóban történt rendőrségi akció. A rendőrség azonban a továbbiakban nem kommentálta a hírt.

Olvasóink írták

44 hozzászólás
 • 44. himbi 2012. július 24. 09:50
  „http://amerikaihirujsag.com/2012/07/02/ilyen-a-magyar-terrorelharitas/”
 • 43. joss69 2012. július 23. 15:49
  „Betöréses lopáshoz TEK,akkor minek a közbiztonsági rendőr ?Vagy ők nem tudnak előállítani egy embert.így mennyibe került ez az adófizetőknek,nincs határ ,vagy nincs minden héten fegyveres bankrablás kellene túszejtéssel ahol fényezni tudná magát a becses társaság.”
 • 42. Ambar 2012. július 23. 09:02
  „Nem vettem észre hogy javult volna a helyzet mióta a TEK működik.Korábban is vaskos sisakos férfiak végezték az elfogásokat a rendőrség kebelén belül.Annyi történt hogy ott megszüntették és az ottani embereket kiemelve új vezetés alá tették.Nem új embereket képeztek,hiszen nagy tapasztalatú jól kiképzett emberek voltak korábban is.Annyi hogy egy nagy hatalmú és és jó anyagiakkal ellátott szervezetet hoztak létre.Hiszen ők védik a politikai vezért ami a legfontosabb.Szóval nem hinném hogy a bűnözők most remegve jó útra tértek!Egy szervezet meg mennél széttagoltabb annál gyengébb hiszen vigyáznak arra hogy az információk az ő kezükben legyenek.Az igazságszolgáltatásról meg jobb ha nem beszélünk, ha annyira jó lenne akkor nem csak a bűnözőkről szólnának a hírek!”
 • 41. ruig 2012. július 22. 23:07
  „Megjelent az erősítés: Üdvözöljük! 3. ÁrtatlanBárányka 2012.03.04. 17:21
  hehehe
  2. vitriol2 2012.03.03. 11:20
  ÁrtatlanBárányka 2012.03.02. 21:47
  nemcsak "meséltek" nekik, hanem "kozel"- es sörösdobozok "keretében" adtak is nekik.
  1. ÁrtatlanBárányka 2012.03.02. 21:47
  Vajon meséltek neki a kecskefejről?”
 • 40. ÁrtatlanBárányka 2012. július 22. 22:54
  „Nem hinném, hogy ha valaki bűnöző, akkor az jobban retteg a TEK-től, mint a rendőrségtől.
  Felteszem, nem retteg egyiktől sem, mert akkor ugye nem bűnözne. Továbbá, miért is kellene rettegnie? Azért még nem tértünk vissza teljesen az 50-es évekbe.
  Egy bűnözőnek tökmindegy, hogy rendőr, vagy tekes kapja el. Minek keménykedne, ha 20-an jönnek egy emberre? Ennyire ritkán hülyék a bűnözők is. Tettenéréskor, mikor mondjuk egy rendőr lepi meg az illetőt, akkor keménykedhet, persze, de ha 20an jönnek fegyverrel, akkor nem igazán van értelme.”
 • 39. Karcsika 2012. július 22. 19:41
  „Re:36 ruig
  Te most mi a fenéről írsz nekem?
  35-re válaszoltál?”
 • 38. Figyelő2012 2012. július 22. 19:07
  „A rendőri jelenlét háttérbe szorítja a bűnözést, ahogyan a TEK akciók is elrettentik az úgy mond olyan embereket, akiknek mondjuk félni kell.
  Az a baj, hogy sokan már egy rendőrtől, sajnos nem félnek, mint régen.
  Sok esetben már a fiatalok sem.

  Viszont ezen speciális egységektől, a legkeményebb bűnözők is elrettennek .
  Sopron az ország szélén van, ideális hely olyan embereknek akik elakarnak bújni.
  Kis város, és nincs a figyelem központjában.

  Amúgy sok esetben már nem jelentik be, hogy jönnek, hiszen köztudott, hogy mindig vannak olyanok akik adnak ki információkat, ezért nem szólnak, és nem tudja senki se, hogy mikor hova érkeznek.

  Hajdú János nagyon össze rakta ezt a szervezetet. A munkáját pedig el kell ismerni neki.
  Felettük pedig a Nemzet Védelmi Hivatal, amely kontroll alatt tartja az egész igazságszolgáltatást.
  Régen ki kellett volna alakítani már ezt a rendszert.”
 • 37. orkodo 2012. július 22. 18:27
  „30. Figyelő:
  Látod ezt nem tudom, én még le vagyok ragadva a pesti TEK központnál. Minden esetre néztem új felvételeket az elfogásaikról, és hát mit kell mondjak, vannak egy páran. Szép nagy kaliberű vaskos férfiak, akik értenek a küzdősporthoz, a fegyverekhez, és a bűnözőkhöz. Ha valaki tényleg annyira kemény, akkor a jelenlétükben is legyen az. A legkeményebb bűnözők is betojnak az akcióktól, és a fellépésüktől. Nem hiába 200 feletti pulzus számot elviselni kevesen tudnak... :) Respect TEK! És persze köszönjük, amit értünk tesznek!”
 • 36. ruig 2012. július 22. 17:15
  „35.karcsika. A soproni lakosság nagy részének lényegtelen,hogy a közterület felügyelő vagy a polgárőr akár hulladék kommandó tisztítja meg a várost a bűnöző elemektől.Csak tegye valaki.természetesen,ha ezt az arra képzett szervezet
  végzi az külön jóleső tény.A helyi rendőrök testi épségét nem veszélyeztetve.korábban leírta a Figyelő2012. hozzászólásában miért hír értékű az esemény.~~"Arról pedig nem beszélve, hogy legalább minden olyan ember, akinek vaj van a füle mögött, az majd tart attól, hogy bármikor érte jöhetnek Sopronba is."~~ A generális prevenció!
  Ezt a tényt ami lakosság biztonság érzetét növeli,egy bizonyos kör rósz néven véve a saját politikai pitiségüket belekeverve,tüntetik fel negatív színbe.Kritizálva próbálnak hangulatot teremteni az intézkedés ellen.
  A szomorú az a rendőrség le amortizálódásában az általuk támogatott személynek és az akkor mögötte állóknak,
  jelentős és kiemelkedő szerepe volt.A rendőrség az igazságügy alá rendelése csak egy példa.A határőrség képzet állományának szélnek eresztése és lehetne tovább sorolni. A szomorú dolog,hogy a provokáló kör egyik másika a kérdés ismerője!!!!!Vajon miért?
  Uraim az önök bájos stílusával "nem a hangszórót" de a 2014-es választásokat sem nyerik meg !Minél több cinizmust és kellemetlen el ítélendő hozzászólást tesznek annál jobban nő a másik valamely a három párt népszerűsége és szavazó bázisa.
  Azt pedig az önökkel egyet nem értő hozzászólót telefonon zaklatják oly mértékű primitív lélekre amit leírni,papír
  szennyezés volna.”
 • 35. Karcsika 2012. július 22. 15:50
  „Re: 14. hadnagy 2012.07.21. 20:55
  Mikor Sopronkőhidáról megszökött 2 rab egy -talán- Ladával, akkor is Bp-ről jöttek le segíteni a fiúk.”
 • 34. zsi-ci 2012. július 22. 15:25
  „teketlenek! 1312!”
 • 33. myastheniagravis 2012. július 22. 15:13
  „Egy biztos. A rendőrállomány nem fegyveres gengszterekre van kiképezve, tehát felesleges az életüket kockára tenni.A T.E.K. viszont pont az ijen speciális esetekre lett kiképezve. A rendőrállományt nem becsülöm le, hanem nagyon is tisztelem a munkájukat.Hogy mennyibe "kerül" a T.E.K.? Esetleg annyiba hogy ha csak 1 ember nem hal meg már megérte!
  Részemről a vitátlezártam.
  Ha esetleg helyesírási hibát vétettem elnézést kérek, de nincs nálam a hejesírási szótár.”
 • 32. ruig 2012. július 22. 14:56
  „Vitriól2 Hát a haver hol maradt ? 29. látó 2012.07.16. 21:47
  Ellentétben a soproni "semmirekellővel"...aki elnyeri hamarosan méltó jutalmát..
  Fel hívom szíves figyelmüket a telefonon történő zaklatás,piti, kicsinyes és infantilis magatartás.Legtöbbször primitív
  emberek a ki nem élt dolgait vezetik le.
  Amúgy a törvény büntetni rendeli el.
  A barátjáról pedig mindent fenntartok,sőt megfelelő kiegészítőkkel !”
 • 31. ruig 2012. július 22. 14:29
  „24.Vitriol2. " fülkésekről leurják az igazat" ezt valóban nem szeretem,ha értelmetlen mondatokat ír valaki.
  Meg azt sem szerettem idáig,hogy fülkésnek nevezett stb..Amit ismételten leírt az ön által beteges fóbiával utált "arcusos pár" körüli történéseket"még egyszer leírom ~minden soproni tudja~olyat írjon amit kizárólag ön
  tud illetve ismer. Nagyon nemtetsző dolgot írtam kiváló és jeles barátjáról,ha ennyire felzaklatta és nem képes uralkodni
  azokon az indulatokon ami kavarog kedves személyiségében.Az a mérhetetlen jóindulat,tiszta erkölcs,éles látás ami önt jellemzi (gondolja ön)kavarog a másik énjével.Ön ha Nőtanácsba lépne be ott is az ön véleményének kellene érvényesülni,természetesen a főnök is ön lenne.Papagáj módjára a nézeteit ön és kis köre harsogja.Jól képzett
  párt propagandista módjára,mind egy mit csak mondjuk a tömegnek kötelező elhinni,ha nem akkor is kuss!
  Látja tisztelt uram ön és a hasonlók csak megerősítettek nézetemben,pártnak,vagy hasonlónak tagja vagy szervezője,aktivistája nem leszek.Nekem egy irányban képzett,magát a többi fölé emelő ember nem határoz véleményt.A világot nem lehet fehér és fekete színekkel felosztani.”
 • 30. Figyelő2012 2012. július 22. 13:59
  „27.
  Tudod az átlag emberrel könnyen megteszik, meg a 66kg-os utcai járőrrel.
  Ha ezeket pedig meglátják akkor remegnek!
  Én ezért írtam, hogy remélem még sokszor jönnek a városba, és aki bűnözik azt össze is szedik.
  Hála ég ők nem félnek senkitől se...

  Ha jól tudom, ők a Marcaliak helyett vannak, mivel már a TEK-nek is vannak olyan vidéki bázisai ahol állomásoznak.”
 • 29. rozsautcai 2012. július 22. 13:27
  „"soproni" "hol voltál ,amikor az ég dörgött?Nekem kellett megennem a reggeli pogidat + meginnom mentest.Most aztán megint le kell tornásznom a kilókat:)Korán mentél haza.”
 • 28. soproni 2012. július 22. 12:37
  „24. vitriol2!Sajnálom,hogy nem bírod "ruig" stílusát,de azt jobban,hogy neked csak a hozzád hasonló, sértően és támadólag megfogalmazott hozzászólások a szimpatikusak.”
 • 27. orkodo 2012. július 22. 12:19
  „19. Figyelő: Osztom! :)) Velük keménykedjenek a nagymenők... :))”
 • 26. rozsautcai 2012. július 22. 11:58
  „Szevasztok "ruig" + "vitriol2 " Öröm látni milyen haverok lettetek:) .Szerintem már biztosan álmodtatok is egymásról:)Persze az már más tészta,hogy horror ,vagy vigjáték stilusban.Milyen jól tud térden lépcsöt mászni a kemény legény,pedig gondolom ehhez nincs hozzászokva.”
 • 25. Ambar 2012. július 22. 11:56
  „Furcsállom és sok pénzkidobásnak tartom az ilyen akciókat.Egyszer leírhatnák mibe is kerül !szerintem a rendőrség alapos lebecsülése ez.!A mindennapokban nekik kell helytállniuk a rendkívüli esemény során nem várhatnak a TEK-re!Ezzel akarják bizonyítani a magánsereg létét!Sokba kerül ez nekünk!”
44 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen belépőjegyet a Carmenre!

Válaszoljon három kérdésre és legyen részese egy felejthetetlen élménynek! Tovább olvasom