Kisalföld logö

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -1°C | 10°C Még több cikk.

Kiss István a nagy áruházban - elsöprő meglepetés Sopronban

Az Agyagosszergényi Kiss István Néptáncegyüttes a soproni Tesco áruházban flashmobbal lepte meg a vásárlókat szombat este.
A közelmúltban, agyagosszergényi fiatalok közösen alapítottak egy néptánccsoportot, amely az Agyagosszergényi Kiss István Néptáncegyüttes nevet viseli.

Fontosnak tartják, hogy a néphagyományok az ember mindennapjainak részévé váljanak, legyen az maga a néptánc, különböző szokások vagy az éneklés öröme, amelyeket közösségi szinten tudnak bevonni a hétköznapokba. A lelkesedésből és kitartásból nincsen hiány, amiről az is tanúbizonyságot tesz, hogy tehetségüket és kreativitásukat felhasználva flashmobot szerveztek a soproni Tesco áruházban.
 
A fiatalok szombat este hat órakor, teljesen váratlanul élő zenei kíséretre, agyagosszergényi táncokkal lepték meg a vásárlókat a soproni Tesco áruházban.

Ennek az apropója az említett bevásárlóközpont által meghirdetett „Ön választ, mi segítünk" pályázat, ami helyi civil szervezeteket segít abban, hogy közösségépítő szerepüket minél hatékonyabban tudják betölteni. A projektben az együttes a szintén Agyagosszergényben működő Közi Horváth József Népfőiskola segítségével vesz részt.

A fiatalok szombat este hat órakor, teljesen váratlanul élő zenei kíséretre, agyagosszergényi táncokkal lepték meg a vásárlókat, amellyel szívmelengető élményt szereztek a jelenlévőknek. Ez az apró kedvesség részben a bemutatkozás jegyében zajlott, továbbá felhívták arra a figyelmet, hogy mennyire fontos és nagy előrelépés lenne számukra, ha a február 17-ig tartó szavazást ők nyernék.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három embert kellett kórházba szállítani szén-monoxid mérgezés gyanúja miatt Sopronban

Három embert kellett kórházba szállítani szén-monoxid mérgezés gyanúja miatt Sopronban
A fürdőszobai vízmelegítő okozta a bajt. Tovább olvasom