Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Kinevezték az új soproni rendőrkapitányt

A Soproni Rendőrkapitányság csütörtöki állománygyűlésén dr. Takács Tibor ezredes, megyei rendőrfőkapitány hivatalosan is bejelentette Szabó Jenő rendőrkapitányi kinevezését.

A több mint fél éve már megbízott vezetőként Sopronban dolgozó Szabó Jenő úgy fogalmazott, továbbra is kiemelt feladat a kábítószerrel összefüggő bűncselekmények felderítése, megelőzése, a vagyon elleni káresetek visszaszorítása, s a közlekedés rendjének fenntartása.

Balról jobbra: Farkas Gábor alezredes, a megyei kapitányság Gazdasági Igazgatóságának vezetője, Takács Tibor ezredes, megyei rendőr-főkapitány, Szabó Jenő alezredes, az új soproni rendőrkapitány. Fotó
Balról jobbra: Farkas Gábor alezredes, a megyei kapitányság Gazdasági Igazgatóságának vezetője, Takács Tibor ezredes, megyei rendőr-főkapitány, Szabó Jenő alezredes, az új soproni rendőrkapitány. Fotó


A korábbi soproni kapitány, Farkas Gábor alezredes a megyei kapitányság Gazdasági Igazgatóságát vezeti majd. Elmondta, bár irodája Győrben lesz, de szíve Sopronban marad.

Olvasóink írták

 • 17. igazember 2012. április 02. 21:27
  „Kedves "16. ruig " valóban két malomban öröltünk,de mindegyik igaz.A nagybátyám egy "orvosházaspárnak" adta ki a Sport utcai lakását,de a végén kiderült,hogy gyertyagyári dolgozóknak vette ki a fönökük.Gondolhatod,2 fö helyett 12 napbarnitotta lakott ott.A szomszédok figyelmeztették,de mire kitudta rakni öket,a lakás olyan állapotba került,hogy amikor bejutottak végre ,még az ajtó is bedölt.Nem irigylem azokat akik ma bérbe adják a lakásokat.”
 • 16. ruig 2012. április 02. 11:28
  „Kedves és tisztelt"15. igazember". Elbeszéltünk egymás mellet. A lakástulajdonosok lelkiismeretére próbáltam hatni.A lakókörnyezetük és a város érdekébe.A saját érdekük is a rendes,közüzemi számlát fizető a lakását nem megrongáló albérlő.
  A vízzel való takarékosság "illatanyagát" csak a vakolat leverésével tudják közömbösíteni,ami elviszi a keletkező hasznot. Nem beszélve a város lakóinak okozott hatalmas kellemetlenségről.Nagyon sok embert zavar az utóbbi időben megjelent,más területről becipelt környezet és lélek szennyező magatartás.Valamit kell tenni,mert "VÁROSUNK
  élhetősége,varázsa,hangulata,kultúrája felhígul!!!.”
 • 15. igazember 2012. április 02. 09:36
  „Kedves "14. ruig " Teljesen igazad van,örülök,hogy egyetértünk.Csupán egy megjegyzés,ami nagyon fontos és ezt a törvényt át kéne jobban gondolni.Nem a lakás tulajdonosok követik el a bünt,az én elveim szerint nem bünözök.Mégis a törvény szerint ök bünöznek,ha olyannak adják ki a lakást,a spárnál azok a CSÚF -hazug -csaló- tolvaj-fertözö-ocsmány ribancok csupán SZABÁLYSÉRTÖK.Na itt bibi van ,de nagyon.”
 • 14. ruig 2012. április 01. 14:24
  „Gratulálok az új" RENDŐRKAPITÁNYNAK" !
  Sok sikert és kitartó erőt kívánok a munkájához.Van mit javítani a város közbiztonságán. 4.-13. hozzászólók:Nagyon sokan örülnek,hogy vigyori ment,sejteni lehetett," fuchs" színű főembere nyugdíjba helyezése után eljön a következő lépés is.Hát igen,nagyon igazatok van.
  Tudomásom szerint a "Schneider" és főembere a" Golden" nem csókosok,SZAKEMBEREK ! A város érdekében kellet ez a megoldás./ Mielött még a fantázia beindulna,még soha nem beszéltem vagy találkoztam velük./
  A lakástulajdonosoknak is jobban meg kellene vizsgálni, hogy kinek adnak ki albérletet.”
 • 13. therminator1 2012. április 01. 11:28
  „Kedves "12. Mulder80 " Te nem fikázol,csak itt kapásból lefikáztál mindenkit.Megjöttél a miheztartás végett kapásból leb...-tál mindenkit,akár az egykori fönökasszonyom Ausztriában.Látod én nem sértegetlek.Mindenkinek meg van a vélemény és azt kultúráltan itt leirhatja.Persze ,ha tudtuk volna ,hogy TE itt vagy,akkor természetesen meg sem szólaltunk volna.Nincs harag!!!!!Amúgy eltaláltam a 32-öt?Azért örülök én is ,hogy a "vigyori" megy.Azt mondják aki mosolyog az rendes ember,erröl nekem mindig Sztálin jut eszembe+a 30 millió saját honfitársa akit kiirtott. Csak egyszer látnám végre,hogy a fejesek közül valakit elkapnak,bármiért,de nem,Ök biztosan nem csinálnak olyant amit nem szabad.Tehát szentek.Azért itt a hozzászólások közt sok disznó dologról olvashatunk,aminek érdemes lenne utána nézni..pl.a kocsik 1 nap alatt elkeltek.óvoda,ház a Györi úton,vagy amit "bali00004" kérdezett.Föként erre lennék kiváncsi"polgármestert fel jelentené e"vagy talán a jegyzöt,akiröl annyi sok jót hallunk.”
 • 12. Mulder80 2012. április 01. 01:25
  „Pont erről beszélek!!!!

  Ebben az országban mindenki mindent mindenkinél jobban tud, mindenhez jobban ért, mindenkinek hatalmas reformáló véleménye van, de csak itt ilyen körülmények között!!!!!!!!

  És hopp, akinek inge egyből magára is veszi! Hát nem véletlen!!!????

  Ez megy fikázni mindent, és mindenkit, dobálni a szavakat a levegőbe!!!

  "therminátor1: szép volt, csak így tovább!!!!! " És nem én tartom magam hűde nagyon okosnak, csak maradok a földön, és nem fikázok!!!!!! :) "”
 • 11. therminator1 2012. március 31. 21:21
  „"10. Mulder80" Sajnos nem lehet mindenki olyan okos mint Te.Tudod mit ,a Te hatalmas nagy tudásoddal ne is vegyülj a pórnéppel.Ne alacsonyodj le a mi szinvonalunkra. "Mulder az FBI ügynöke" igy már érthetö.Persze a 32 öt is hozzátehetném.Sokat nézed az x aktákat,biztosan ezért vagy ilyen okos.”
 • 10. Mulder80 2012. március 31. 17:20
  „Wowwwww!!!!!! Ezek ám a hozzászólások!!!!!! Le a kalappal mindenki előtt! Itt sokan pályát tévesztettek!!!!!! Csak így tovább!!!!! Ennyi okos embert!!!! Gratulálni tudok csak, nem is tudom az itt kommentálók miért nem töltenek be valamilyen magas tisztséget, mert sztem az Ő kezükben van a megoldás kulcsa, és értenek mindenhez!!!!!”
 • 9. Figyelő2012 2012. március 31. 11:50
  „8.
  Valóban rendet kell tenni a Spar környékén, illetve össze szedni ott az összes kétes embert, aztán talán szépen vissza mennek azokba a városokba ahonnan jöttek!
  A Soproni Önkormányzat pedig jelöljön ki egy türelmi zónát, ahol senkit se zavarnak, így a rendőrség is sokkal jobban ismerhetné azokat akik ott dolgoznak!

  Pár napja olvastam egy cikket, hogy a Miskolci rendőrség egyik civil rendőrét egy prosti állította le, a civil rendőr közben beszervezte a hölgy két társát is, majd megegyezett velük, és utána a Miskolci rendőrségre szállította őket, és feljelentették.
  Itt is lehetne, hogy civil rendőrök lépnek fel ellenük.
  Ha csak az ott található étterem teraszára ülnének ki minden nap pár órára egy kv-ra, nagyon sok mindent megtudnának nézni, hogy mi folyik azon a szenny környéken már.”
 • 8. S.Soproni 2012. március 31. 09:39
  „Sok sikert az új kapitánynak!
  Bízom benne, hogy jó irányba változnak a dolgok. A LÁTHATÓ rendőrség szerintem nagyon fontos lenne minden napszakban. Jön a túristaszezon !A hajléktalanokat el kellene zavarni a belvárosból, a Spar környékén pedig végre RENDET tenni!
  Az átutazó és NEM SOPRONI emberek okozzák a problémát ! Ezt mindenki tudja.
  Természetesen tudom,hogy pénz kell hozzá, ami az önkormányzat feladata,hogy biztosítsa.”
 • 7. intar 2012. március 31. 09:39
  „Ha közlekedési rend, akkor először is takarítsa el a bicikliseket a járdákról.”
 • 6. Kukac40 2012. március 31. 09:33
  „Ugye eredmény is lesz, nem csak új ember?! Van bőven mit tenni a városban, minden téren.”
 • 5. LAZA 2012. március 30. 16:01
  „No azért a szeméttelepet és az Óvódát sikerült visszaszerezni a gaz komcsiktól.
  Vagy azt se?
  Várom az értékesítésüket mert az óvinál csak azt látom,hogy egyre inkább pusztul.
  Biztos igy műemlékkéntmajd nagyobb lesz az értéke.(István Biró utca)”
 • 4. igazember 2012. március 30. 14:23
  „Sok sikert az új kapitánynak,a régiböl már nagyon sokunknak elege volt.Menjen és vigyorogjon tovább Györben,a szive húzhatja ide,nekünk nem fog hiányozni.Egy barátomat olyanért jelentették fel,amiért még Magyarországon soha senkit,végig is söpört a városon egy felháborodási hullám a rendörök ellen .Tudják ök jól miröl beszélek.Ha valaki olyant követ el ,amiért büntethetö,hát BÜNTESSENEK,DE NE EGY EGÉSZ CSALÁD MEGÉLHETÉSÉT VEGYÉK EL!!!!!!!!Egyetlen komcsi féle tollvonással(majd adok én neked módszerrel).Miattuk egy olyan gyerek egyetemi tanulmányainak a befejezését tették kétségessé,aki MAGYARORSZÁGOT KÉPVISELTE egy nemzetközi rendezvényen. Ö mit vétett nekik?Szégyellhetik magukat a "részegessel" együtt.Ezzel a szemét húzásukkal több száz szavazót elvesztett a tisztelt város vezetöség. Remélhetöleg úgy lesz ,ahogy Csetneki és FREDDY/S irta és most talán már nem minket fognak basz....-ni.”
 • 3. bali00004 2012. március 30. 13:44
  „vajon hol volt eddig? milyen beosztásban volt ott? miért ide rakták? ha a Fideszre szavazott. miért is? Pintér Sanyi kerti partiján miért is váltották le az oda égett hús miatt? tudja e, hol van Sopronban a smici pali utca? a kecske fej, szimbólum, vagy önkényuralmi jelkép? hogy hívják a polgármestert? és engem?:-) a szülei büszkék e rá? a fizetését reálisnak tarja? gondolkodott e a doktori cím megszerzésén? ha igen, miért? :-) hol dolgozott eddig? miért menekült onnan el? szerinte a cigány, vagy a roma megnevezés a jó? hisz e a holokausztban? Viktorban? mik a tervei? ha kivárja a választásokat, miért fog a Fideszre szavazni? a polgármestert fel jelentené e, ha ittasan rovás írást grafitizne?:-) és miért? ha a szent jobb helyett Orbánt hordanák körbe, mit tenne? egyáltalán, miért is fogadta el az állást? a. megfizetnek. b. Pintér a rokonom. c.1 évem van a nyugdíjig.
  lenne még kérdésem, de megyek dolgozni...”
 • 2. Csetneky 2012. március 30. 13:29
  „Jó volna, ha az új kapitány a normális autósok zaklatása helyett a bűnözők elleni harcot tekintené elsődleges feladatának. Na meg az utóbbi időben megszaporodott másféle kultúrájúaknak a kordában tartását, ugyanis a lakosság biztonság érzete elsősőorban ettől függ.”
 • 1. FREDDY/S 2012. március 30. 13:07
  „Remélhető, hogy a felszólítás helyett egyből feljelentő rendőröket menesztik majd állásukból, hogy tisztességet tanulhassanak és az állampolgárok érdekében dolgozzanak, nemde...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kábítószerező fiatalok buktak le Sopronban

Négy középiskolás fogyasztott kábítószert csütörtökön az egyik soproni kollégiumban. Lebuktak,… Tovább olvasom