Kisalföld logö

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -2°C | 11°C Még több cikk.

Kigyulladt egy busz Sopronban

Sopronban a Jereván lakótelepen az "első" buszmegállóban a Juharfa utcában kigyulladt egy busz. A tűzoltók 3 autóval érkeztek oltani.
Az egyik soproni helyi járatos autóbusz motorterében keletkezett tűz pénteken délután. A Juharfa utcai megállóban a jármű vezetője saját maga próbálta meg eloltani az izzó kábelt. Időközben a soproni tűzoltóság három járműve is megérkezett. A balesetben senki sem sérült meg, és az anyagi kár 100 ezer forint alatti.

– Az ügyben elkezdődött a vizsgálat, ennek eredményét a jövő hét elejére várjuk, akkor tudjuk meg pontosan, hogy mi is történt – mondta el Pócza Mihály, a Kisalföld Volán Zrt. vezérigazgatója. – Tudni kell azonban, a téli időszakban több ilyen tűzeset is előfordulhat. A motor mellett elfutó, esetlegesen sérült vezetékeken ilyenkor a pára miatt könnyen zárlat keletkezhet.

A vezérigazgató hozzátette, a Kisalföld Volán autóbuszainak műszaki átlagéletkora nyolc és fél év, a statisztikai pedig tíz és fél év, ezek országos viszonylatban kiemelkedően jónak mondhatók. Talán ennek is köszönhető, hogy az idei télen a pénteki esetet leszámítva ilyen tűzeset nem történt.

Lőrincz Krisztián fotói:
Szálya Krisztián fotói:Traxler Gábor fotója:

Olvasóink írták

 • 11. Anette 2010. január 12. 13:05
  „Azt nem tudom,hogy a Volánnak mi előnye származik abból,hogy a <moderálva>,legértetlenebb,leggorombább buszsofőröket alkalmazza!!!
  Persze meg kell említenem,hogy vannak nagyon rendes,segítőkész,mosolygós sofőrök is,és hálát adok az égnek,hogy legalább Ők néha segítenek,ha nem tudok valamit,de tapasztalaim -és szetintem ezzel nem vagyok egyedül- azt mutatják,hogy ők bizony igen alacsony számban találhatók csak meg.
  Ma például reggel (2010.01.12.) a 7 órási 12-es buszon a ´kedves´ idősebb sofőr olyan hangnemben ORDÍTOTT az utasokkal,hogy az,még nekem,egy 20 éves diákánynak is teljes mértékben ELFOGADHATATLAN!!!!
  Rendben van,hogy egy fiút leszállított,mert szerencsétlen gyerek nem kapta még meg a bérletet,mert az iskola nem küldte ki azt a tanműhelybe (bár ezt sem értem,hogy a sofőrök tudják,hogy a diákok ingyen kapják a bérletet,így miért nem bírják kilogikázni,hogy ha megkapták volna,nyílván már kicserélte volna,mert semmi haszna nem származik abból,hogy nem cseréli ki...de mindegy...),de az,hogy utána a József Attila lakótelepen kinyitja csak az első ajtót,a már amúgy is teli buszon (ismétlem:diákok=ingyenbérlet,miért van erre szükség?!),és utána TŰRHETETLEN hangnemben ORDÍTANI kezd az utasokkal,hogy ´húzzunk már el hátra ne szerencsétlenkedjünk´,és egyéb kedves gondolatok,az már kicsit sok így kora reggel!!!
  Elhiszem,hogy rossznapja volt,persze,rá lehet fogni,CSAKHOGY NEKEM IS VAN ROSSZNAPOM,mégsem ordítok rá mindenkire ilyen hangnemben,mégsem viselkedem így,ÉS amíg a buszsofőr azért kapja a fizetését,hogy utasokat szállítson,addig mondjuk NEM ILYEN HANGNEMET VÁRUNK EL!!!!
  A másik kedves dolog,szintén a már említett buszsofőrrel kapcsolatban,hogy szombat este,szintén 12-es busz,egy idős hölgy szállt fel a Mátyás király utcában,és ´volt pofája´ megkérdezni,hogy ez a busz most 12-es,vagy 12A,mert az ugye nem igazán mindegy.
  Nahát a válasz igen ledöbbentett...
  A buszsofőr szinte ráförmedt az idős hölygre,hogy "miért nem bírta megnézi,mi?!" és még folytatta hasonlóan kedves megjegyzésekkel.A hölgy,aki udvariasan kérdezett köpni-nyelni nem tudott,majd halkan közölte,hogy nem látja az amúgysem kivilágított táblát!A buszsofőrnek ez csak olaj volt a tűzre,és a sárga földig lehordta a hölgyet!
  MILYEN VISELKEDÉS EZ????!!!!!NORMÁLIS AZ ILYEN???!!!SZÁNALMAS,HOGY EBBEN A VÁROSBAN ILYET MEGENGEDNEK MAGUKNAK ÉS A VEZETŐSÉG VAGY NEM VESZ RÓLA TUDOMÁST,VAGY KÖZLI HOGY ´JAHH,BIZTOS ROSSZ NAPJA VOLT´,AHELYETT HOGY KIVIZSGÁLNÁ ÉS MEGVÁLOGATNÁ AZ ALKALMAZOTTJAIT!!!!!!!!!!!!!!!
  KÍVÁNOM HOGY HASONLÓ HELYZETBEN MAGUKKAL IS MAJD ÍGY BÁNJANAK ´KEDVES´ SOFŐR URAK!!!!”
 • 10. villámcsapás 2010. január 11. 17:50
  „Most káromkodhat a sofőr!Némelyik akkor is káromkodik amikor nincs miért,és az utazó közösség előtt!”
 • 9. tevagyaz! 2010. január 10. 19:44
  „7 Mankapunka
  Szerintem is gagyik!!
  Van Mosonmagyaróváron is egy de már nem üzemel mert nincs járata!!
  Hála a jó istennek mer nagyon ..!”
 • 8. vitriol2 2010. január 09. 06:52
  „szerintem is elég lett volna csak a fotokat"közölni"”
 • 7. Mankapunka 2010. január 08. 23:21
  „Ezek a Rába Premierek nagyon gagyi verdák.”
 • 6. Túrabakancs 2010. január 08. 22:57
  „valami89! /4/
  Erre a címre lehet küldeni a képeket, ill. a tudósításokat:
  tudosito@kisalfold.hu
  Ha van képed, akkor valamilyen botrányosat küldjél el, mert azt mi nagyon szeretjük! :))) Mondhatnám úgy is, ki vagyunk rá éhezve, mint Pitbull az inas vádlira. :)”
 • 5. Crazyacqua 2010. január 08. 22:52
  „http://www.kisalfold.hu/pr/tudositoink_figyelmebe/2130179 Itt a linkje, amúgy a tudosito@kisalfold.hu címre lehet küldeni”
 • 4. valami89 2010. január 08. 22:33
  „amúgy hogy lehet küldeni nekik? milyen címre?”
 • 3. Crazyacqua 2010. január 08. 16:42
  „Küldenék én még fotót a kisalföldnek de visszadobja a rendszer, + egy kis beszámolóval:). Hát látod Túrabakancs:) ez a hír nem bír akkora hírértékkel:)”
 • 2. Túrabakancs 2010. január 08. 15:31
  „"Na, ez a fotó inkább érdemel pénzjutalmat, mint az előző jereváni utas variáció!"
  Mármint a győri Jereváni úti sorompós eset. A jerevániakra úgy látszik rájár a rúd.”
 • 1. Túrabakancs 2010. január 08. 15:26
  „Na, ez a fotó inkább érdemel pénzjutalmat, mint az előző jereváni utas variáció!
  Itt már majdnem vér is folyik... :) Bocsi! Egyébként ebben a "kánikulában" miért
  ne lenne megszokot ez a kis tűz? :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörőket és zsarolót fogtak el

Két betörőt kapott el a rendőrség, egy 20 éves soproni és egy 25 éves győrzámolyi férfit. A tárgyi… Tovább olvasom