Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Kiadvány a helyiek nagyobb biztonságáért

Sopron - Éljünk még nagyobb biztonságban címmel kiadványt jelentetett meg a Soproni Rendőrkapitányság, a helyi tűzoltóság, továbbá a Sopron és Vidéke Ipartestület. A tájékoztató füzetet e szervezetek székhelyén kaphatja meg térítésmentesen a lakosság.


A kiadvány tegnapi sajtótájékoztatóján Károlyi Gyula, az ipartestület elnöke kifejtette: mindezzel fogódzót szeretnének adni a lakosságnak ahhoz, hogy megelőzzék a bajt, másrészt adott esetben támpontot is nyújtsanak a minőségi iparosszolgáltatáshoz.

– A tűzvédelmi, tűzbiztonsági kérdéseknél is a megelőzés a legfontosabb – részletezte Csuka Zsolt alezredes, tűzoltóparancsnok. – Az ilyen jellegű munkákat kizárólag szakemberekre szabad bízni.

Farkas Gábor rendőrkapitány hangsúlyozta: Sopron gazdag város, s a tapasztalatok alapján ez elég is ahhoz, hogy az ország távolabbi vidékeiről érkezzenek hozzánk úgynevezett utazó bűnözők. Növekedőben a megélhetési bűnözés is. Már csak ezek miatt is hasznos lehet a lakosságnak a csokorba szedett legfontosabb és megszívlelendő tanácsok sora.

Csuka Zsolt, Farkas Gábor és Károlyi Gyula szívügyének érzi, hogy Sopron lakosai minél nagyobb biztonságban legyenek. Fotó: Magasi
Csuka Zsolt, Farkas Gábor és Károlyi Gyula szívügyének érzi, hogy Sopron lakosai minél nagyobb biztonságban legyenek. Fotó: Magasi

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kenutúra

Hegykőn az iskola szülői munkaközösségének jóvoltából jutalom kenutúrára vittek el 25 tanulót a… Tovább olvasom