Kisalföld logö

2019. 06. 21. péntek - Alajos, Leila 19°C | 27°C Még több cikk.

Kemping a VOLT Fesztivál után - Ön elégedett? Szavazzon!

Eldobált műanyagpoharak és VOLT-os transzparensek után szimatoltunk a Lövér kempingben. Ön elégedett a jelenlegi állapottal? Nézze meg képeinket és szavazzon!
Furcsállva konstatáltuk, hogy ezen a nyáron nem árasztották el szerkesztőségünket a levelek, melyekben a VOLT Fesztivál utáni állapotokat, a szemetet és rendetlenséget kérik számon olvasóink. Utánajártunk a témának, hét héttel a VOLT Fesztivál után feltérképeztük a kempinget és környékét.

A legszembeötlőbb tapasztalatunk, hogy a kemping teljesen "kizöldült", nő a fű, fa, érik a szeder.

Tájkép a fesztivál után. Fotók: Magasi

A bejáratnál található épületen még ott virítanak a VOLT-os matricák, de ha emlékeink nem csalnak, ezek egész évben ott maradnak. A "kőbüfé" már nem üzemel, de a környéke tiszta és rendezett. Ottjártunkkor egyébként a NYME balekjai és firmái tartottak balekheti összejövetelt a kempingben, így sátraik láttán nosztalgiázni is volt alkalmunk.

Elérzékenyülés helyett azonban tovább szimatoltunk: találunk-e bármit, ami a VOLT-ról maradt itt, vagy elég alapos volt a takarítószemélyzet? A fesztivál egyetlen nyomát, egy citromsárga, "22 - Civil Zóna" feliratú táblát végül a faházak között találtuk meg, ezen kívül semmilyen szeméttel, hulladékkal, kosz-mocsokkal nem szembesültünk.

A megboldogult nagyszínpad előtti réten még láthatók a sátrakat rekordsebességgel szétbontó munkagépek nyomai, de összességében elégedett lehet, akit aggasztott a VOLT, hiszen teljes tisztaság honol a madárdalos kempingben. Hazafelé még betértünk a vécébe, ahonnan sebtében ki is fordultunk: a szagok azért még árulkodóak kissé...

Olvasóink írták

 • 14. naplopo 2009. szeptember 18. 16:11
  „a Lobenwein Norni azt nyilatkozta a TV-ben, h ők "üzemeltetik" egész évben a kőbüfét.”
 • 13. bobo 2009. augusztus 25. 18:16
  „Ha jól tudom, a volt terasz ráfizetéses volt, amikor egész nyáron ment. A kempinget meg nem fogja a bérbeadója fejleszteni, hiszen lakóparkot akart felhúzni a helyén. Csak pénze nincs rá, igaz talán pont ezért lehet még évekig itt a fesztivál.”
 • 12. beleptem 2009. augusztus 25. 16:17
  „legalább a Volt terasz mehetne, mint korábban. Azt veszem észre, hogy a valamelyeset is jó kezdeményezések ebben a városban egy idő után (ha nem azonnal) süket fülekre , zárt ajtókra találnak.”
 • 11. TancsKaszabell 2009. augusztus 25. 15:48
  „Tényleg,nincs is kemping a város körzetében...
  Igen sok osztálykiránduló csoport szált meg a faházakban...Úgy vélem azt az objektumot nem megfelelően hasznosítja a tulajdonosa!Látok benne fantáziát,persze sok más érdek is közrejátszik.
  Az előnye a mérsékelt ára lehetne elsősorban,ez tenné versenyképessé.”
 • 10. idurboy 2009. augusztus 25. 15:43
  „üdv! azt persze mivel hogy pesti a tulaj azt leszarja hogy mi van itt Sopronba azt meg kel köszöni a város vezetőinknek akik el adták azóta van le pukkanva rendesen.”
 • 9. beleptem 2009. augusztus 25. 15:25
  „Persze, hogy lepukkant, mivel már évek óta zárva van. Az a szomorú helyzet, hogy Sopronnak, mint az ország egyik idegenforgalmi fellegvárának nincsen kempingje.”
 • 8. sosi123 2009. augusztus 25. 12:40
  „az e elől maradt le”
 • 7. sosi123 2009. augusztus 25. 12:39
  „s”
 • 6. sosi123 2009. augusztus 25. 12:37
  „igen, előtte e nézett ki jobban”
 • 5. xxyy 2009. augusztus 25. 08:37
  „Szerintem lenne rá pénz más forrásból is.. de ez lényegtelen már. Azért remélem hogy egyszer itt a mi városunkban is lesz egy jó kis kemping, úgy mint más helyeken.”
 • 4. peskaneo 2009. augusztus 25. 08:28
  „Valóban elég lepukkant a kemping!!! Abból a pénzből, amit a fesztiválból beszednek, igazán fejleszthetnének...Legalább a vizesblokkot...”
 • 3. xxyy 2009. augusztus 25. 08:10
  „Igen, nem vészes a helyzet, olyan mint a fesztivál előtt. Jól összetakarították.
  Azért hozzá tenném ez a kemping, nem kemping... és véleményem szerint egy ilyen "híres" és szép városnak, ennyi zöld területtel kijárna egy IGAZI, NORMÁLIS, KULTÚRÁLT kemping. Sok külföldi utazót láttam már akik keresik.. és ha lenne, biztos sokan igénybevennék.”
 • 2. hokiel 2009. augusztus 25. 08:06
  „Az idén először engedélyhez kötött Volt volt, a feltételeket teljesítik csak a szervezők.”
 • 1. orkodo 2009. augusztus 25. 06:08
  „Én azt gondolom, hogy teljesen rendben van a kemping. A takarítók nagyon jó munkát végeztek. A matricák pedig arról árulkodnak, hogy Júliusban itt volt megrendezve a VOLT fesztivál. :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadidőközpont önerőből

Fertőszentmiklós - A hivatalos átadás után elkezdődött a be- és átköltözés a szabadidőközpontba. Tovább olvasom