Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök három férfinél Sopronban - fotók

Két gyanúsított esetében jelzett a drogteszt, a harmadik elismerte a kábítószerfogyasztást.
Egy soproni lakóházban igazoltattak a rendőrök 2019. január 3-án 20 órakor egy 40 éves helyi férfit, akivel szemben a Soproni Járásbíróság körözést rendelt el kábítószer birtoklása bűncselekmény miatt. A lakásban a járőrök intézkedés közben az asztalon, valamint a földön több különböző kábítószergyanús anyagot vettek észre, ezért az ingatlant átvizsgálták és az ott tartózkodó másik két férfit is igazoltatták.

A férfiakat - egy 41 éves fertődi és egy 38 éves soproni lakost - bűncselekmény gyanúja miatt elfogták és körözött társukkal együtt a rendőr-kapitányságra előállították. A lakásban végrehajtott házkutatás során összesen bruttó 199,1 gramm kábítószergyanús fehér port, bruttó 15,8 gramm zöld növényi törmeléket, illetve bruttó 13,2 gramm növényi törmelék és dohány keverékét találták, amiket lefoglaltak.

A 38 és a 41 éves férfiakkal szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott, ezért őket, valamint a 40 éves körözött férfit - aki elismerte a drogfogyasztást - a nyomozók 2019. január 4-én kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
 
Fotók: Police.hu  

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Magyar Honvédség légierő zenekara ad ingyenes koncertet Fertődön

A Magyar Honvédség légierő zenekara ad ingyenes koncertet Fertődön
A koncert január 18-án 18 órakor kezdődik. Tovább olvasom