Kisalföld logö

2019. 02. 24. vasárnap - Mátyás -6°C | 3°C Még több cikk.

Jubiláltak a fertőrákosi tűzoltók - fotók

Alapításuk 125. évfordulója alkalmából tartott Jubileumi tűzoltónapot a Fertőrákosi Tűzoltó Egyesület a hétvégén.
Alapításuk 125. évfordulója alkalmából tartott Jubileumi tűzoltónapot a Fertőrákosi Tűzoltó Egyesület a hétvégén. Az ünnep része volt az önkéntesek területi versenye, amelyen hét egyesület tizenöt csapata vett részt. Völcsej lett csapatban az első, Hegykő a második, Hidegség a harmadik, rajtuk kívül megmérette magát Egyházasfalu, Pereszteg, Harka, Fertőrákos is.
 
FotókGyermek leány és fiú kategóriában is Pereszteg lett az első. A jubileum alkalmából köszöntötte a fertőrákosiakat Nagycenk, Nagylózs, Lövő, Sarród, Steinheim (Németország), Rust, Mörbish, St. Margarethen (Ausztria) delegációja is. A Fertő tavon Butsy Lajos fertőrákosi plébános megszentelte az egyesület új tűzoltóhajóját, miután Palkovits János Fertőrákos polgármestere is méltatta az önkéntesek munkáját.

A hajót Takács Péter önkéntes tűzoltóparancsnok és Holló Dániel önkéntes tűzoltó mutatta be az érdeklődőknek. A legnagyobb elismerés Dobson Tibor dandártábornoktól, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnökétől érkezett, aki személyesen adta át az egyesület tagjainak az elismerő okleveleket és érmeket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árokba csúszott egy kamion Sopron határában

A baleset a Harkába vezető Harkai úton történt. Senki nem sérült meg. Tovább olvasom