Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Jótékonysági koncert a sopronbánfalvi Hegyi templomban

Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas operaénekes jótékonysági koncertet ad október 14-én Sopronbánfalván, a Hegyi templomban.
2018. október 14-én vasárnap 16.00 órai kezdettel várja a közönséget jótékonysági koncertre az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont és a Bánfalváért Baráti Kör a sopronbánfalvi Hegyi templomba.
Az „Üdvözlégy Mária" templomi orgonakoncerten a Liszt Ferenc-díjas operaénekes és érdemes művészt, Pitti Katalint Hegedűs Valér orgonaművész kíséri.
A szervezők számítanak támogatóikra, önkénteseikre, mindenkire, aki imádsággal, vagy a Hegyi templomnak szánt adományával szívesen támogatja a hitét évszázadok óta megtartott közösséget.

Igrecz Katalin, a Bánfalváért Baráti Kör elmondta: fontos, hogy ezen a helyen figyelmünket a keresztény értékeinkre irányítsuk, azok tiszteletére és megbecsülésére. Pitti Katalin operaénekes nem először lép fel a soproni közönség előtt, lehettünk már tanúi Bánfalván olyan áhítattal teli, emlékezetes vasárnapnak, amikor a templom ünnepén énekelt. Ezúttal külön öröm, hogy ezt jótékonysági céllal teszi és az is, hogy az esemény rendezését az ügy jelentőségéhez és rangjához méltó módon ismét a Bánfalvi Kolostorral együttműködésben szervezhették meg.

Egresitsné Firtl Katalin, a Sopronbánfalvi Kolostor tulajdonjogát gyakorló Eszterháza Központ ügyvezetője hozzátette: az értékmentő-, értékteremtő kultúrmissziót örömmel vállalja fel az Eszterháza Központ, örömmel működik együtt minden helyi, értékteremtő közösséggel, hiszen a lehető legnemesebb ügy előremozdítására és egyben a közösség lelki épülésére szolgál majd a művészi élmény ezen a vasárnapon.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autóba és zokniba rejtették a drogot Sopron egyik parkolójában

Autóba és zokniba rejtették a drogot Sopron egyik parkolójában
Mindkét férfi esetében pozitív lett a drogteszt a rendőrségen. Tovább olvasom