Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

IV. Soproni Aerobiknap: Mindegy, hogy zumba, vagy más, csak mozogjunk

Az első három rendezvény sikerén felbuzdulva a szervezők úgy döntöttek, hogy negyedszer is megszervezik azt a napot, ami a mozgás öröméről, az egészségről, a sportról szól.

- Hagyományt teremtve, már negyedik alkalommal szervezzük meg a rendezvényt, ami persze nem kis munkával jár, de a sok érdeklődő mindig új erővel tölt fel minket, hogy újra és újra belevágjunk - mondta el portálunknak Kreiszné B. Éva, főszervező. - Tedd próbára a kitartásod - hirdeti a plakátunk, de egyáltalán nem szeretnénk senkit elijeszteni, vannak olyan résztvevők, akik direkt a maratonra készülnek, és tényleg magukat szeretnék kipróbálni, hogy mit bírnak, de természetesen a rendezvény nem csak erről szól, hanem a jó hangulatról, a mozgás öröméről, az egészséges életmódról, így a témához kapcsolódva különböző kiállítóink is lesznek, szerencsére minden éven egyre többen!

 Bővebb információ vagy jelentkezés: Kreiszné Évánál a 0630/438 6258-as vagy Stánicz Edinánál a 0630/260 0924-es telelefon számon. Email: info@aerobicsopron.hu. Web: www.aerobicsopron.hu


Az órákat is úgy állítottuk össze, hogy a többségük olyan aerobikfajta, amiket szinte szórakozva lehet végigmozogni, ilyen Kiss Gábor afrodance showja, vagy Nina és Ushi zumbája, ha a sztárvendégeket említem, de az Aerobik Team Sopron Dance, dance, dance bemelegítése a vezetésemmel is garantált ébresztő lesz a résztvevőknek.

- Ha már a sztárvendégeknél tartunk, érdemes kiemelnünk Katus Attila hatszoros aerobik világbajnok Best body alakformáló óráját, amelynél garantáljuk, hogy a másnapi lépcsőzés során mindenkinek Attila fog eszébe jutni – folytatta a másik főszervező, Stánicz Edina - Az első három aerobiknap után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, akik számára a rendezvény élményt, feltöltődést jelentett. Fantasztikus érzés, amikor több mint 200 ember egyszerre mozdul, táncol, követi a gyakorlatokat.Ezt csak az tudja, aki már egyszer részt vett hasonló eseményen, ilyenkor egyszerűen nem érzi az ember a fáradtságot. A jó hír pedig, hogy a leghatékonyabb módszer, ha nem kényszerből, hanem jókedvvel és örömmel teszünk egészségünkért, változtatunk életmódunkon. Minden éven szeretnénk valami újdonsággal szolgálni a résztvevőknek, így egyik újdonságunk az órarendben mutatkozik meg, két eszközös óra is lesz, ami nem a megszokott eszközöket jelenti, - újabb sztárvendég nevet említve - , Cseresnyés Beáta Body Balls Complex órája biztos különleges élmény lesz azoknak is, akik még nem vettek részt hasonlón, és akik már igen, azoknak is. A másik eszközt igénylő óra pedig a Kangoo lesz.

Folytatva az újdonságok sorát, az esemény új helyszínen a soproni GYIK Rendezvényházban kerül megrendezésre, ahol reggel március 3-án, szombaton 8:30-tól lehet regisztrálni. Az aerobic-órák 10 órától kezdődnek és este 5 óráig tartanak. Aki úgy tervezi, hogy maratonozóként vesz részt, annak a 8 aerobic-óra (az órák 45 percesek) teljesítése után esélye van bekerülni a mindent eldöntő fináléba, ahol értékes ajándékokat is lehet nyerni. A többi résztvevő se csüggedjen, mert az órák közti szünetekben mindenféle kényeztető ajándék (pl. wellness belépő, masszázs, vacsora, könyvek, és különböző utalványok) kerül kisorsolásra (a belépőjegy egyben tombola is).

- Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ismét meghívtak a Soproni Aerobiknapra. Az első eseményen nagyon tetszett az a lelkesedés, érdeklődés, amit a résztvevőkön láttam és külön öröm volt számomra, hogy ilyen nagy létszámban jöttek el érdeklődők a rendezvényre. Mindig szívesen teszek eleget ilyen és ehhez hasonló felkéréseknek. Pályafutásom kezdetétől az a cél vezérelt, hogy tudásomat átadhassam, másoknak segíthessek. Mi sem teremt erre jobb lehetőséget, mint aerobik előadóként rengeteg emberhez szólni. Továbbra is arra törekszem, hogy a velem együtt sportolók újabb és újabb tapasztalatokat, sikerélményeket szerezhessenek. Ma már nem csak a mozgás terén tudok tanácsot adni, hanem saját termékeimmel is tudom segíteni az embereket az egészséges életmód felé vezető úton – mondta el a hatszoros aerobik-világbajnok és életmód szakértő, Katus Attila.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni közgyűlés: ˝Az ország az életéért küzd˝, a ˝város fuldoklik˝

Elfogadták a költségvetést, ami alapján az is látható, a tavalyinál nehezebb lesz az idei év. A… Tovább olvasom