Kisalföld logö

2019. 03. 18. hétfő - Sándor, Ede 4°C | 17°C Még több cikk.

Ismét üzemelnek a sífutópályák a hólepte Bécsben

Az utóbbi napok időjárási viszonyai kifejezetten kedveztek a téli sportok szerelmeseinek az oszták fővárosban.
A nagy havazásnak köszönhetően ugyanis szerdán ismét megnyitottak a sífutópályák Bécsben. Az MA48-Tandler téli vásárán ráadásul kedvező áron érhető el a sportoláshoz szükséges sífelszerelés.
Fotó: Sífutás, Bécs © PID - A képen Andreas Mailath-Pokorny, városi tanácsnok látható

A nagy havazásnak köszönhetően a téli sportok kedvelőinek sem kell elhagyni az osztrák fővárost, hiszen újra üzemelnek a sífutópályák Bécsben. Az optimális 20 centiméteres hómennyiség és a tartós fagy beállta után a meglévő mindösszesen nyolc pályából szerdán hatot már birtokba is vehettek a sífutók. Legutóbb 2013 telén adódott lehetőség arra, hogy a város több pontján, mint például Cobenzl, Wienerberg, Prater Hauptalle vagy a Donauinsel páratlan környezetében mozoghassanak a városlakók.

„Bécs azon nagyvárosok egyike, ahol a városon belül is lehet téli sportokat űzni és erre igazán büszkék lehetünk“ – nyilatkozata Andreas Mailath-Pokorny Bécs sportügyekért felelős városi tanácsnoka.


A sífutóterepek előreláthatólag egész hétvégén nyitva lesznek, a síösvények állapotáról Bécs Város Sportügyekért felelős ügyosztálya, az MA 51 ad folyamatos tájékozatatást.

A megfelelő felszerelés hiánya sem lehet akadálya annak, hogy kipróbáljuk a különleges városi sífutás élményét Bécsben, hiszen az MA48-Tandler téli végkiárusításán másodkézből lehet sífelszerelést, télikabátot és sícipőt, valamint síruhát beszerezni. Az itt vásárolt termékekkel nemcsak a környezetet óvhatjuk meg a felesleges szeméttől, de jó minőségű használt termékekhez is méltányos áron juthatunk hozzá. Az MA48-Tandler a bevételével ráádásul különböző jótékonysági tevékenységeket és szociális projekteket támogat, mint például a főváros állatmenhelyét, a TierQuarTiert.

További információk a Bécs városában található síterepekről >>


 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fertő tó - Csónakkikötő-tulajdonosok, horgászok figyelmébe!

Fertő tó - Csónakkikötő-tulajdonosok, horgászok figyelmébe!
Az Éduvízig felhívja a Fertő tavi csónakkikötő-bérlők és horgászstég-tulajdonosok figyelmét, hogy a… Tovább olvasom