Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Ismét gyorsulási verseny Fertőszentmiklóson

Szombaton reggel kilenc órától kezdődik a gyorsulási verseny a fertőszentmiklósi repülőtéren. Lesznek éjszakai futamok, dragbike show, dragsterek.

Június 19-20-a között ismét a lőerőké lesz a főszerep a fertőszentmiklósi repülőtéren.

Lesznek éjszakai futamok, dragbike show, dragsterek, disco és Delta buli.

Emellett ingyenes sátrazási és kempingezési lehetőség várja az érdeklődőket.

További információért és a részletes programért katt ide!

A hétvégi gyorsulási versenyen is gyűjtenek a szervezők. A Máltai Szeretetszolgálat standján dobhatják be adományaikat a segíteni akarók.

frf3
A szépségek és a lóerők.


Az első verseny beszámolója és a képgaléria megtekinthető itt.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. mindigatutit 2010. június 23. 12:21
  „ha mindent beszüntetnék ami valakinek nem fontos,akkor mi a faxomat csinálnánk???de szerintem ne ragozd ,mert egyre nagyobb hülyeségeket irogatsz”
 • 24. muskátli 2010. június 22. 08:02
  „De használok elektr.áramot, söt paprikát, paradicsomot is eszek. A piros lámpánál is állok autóval. Ez mind olyasmi ami nélkülözhetetlen a mai világban. Abban igazatok van, hogy ez is légszennyezödést okoz. Akkor viszont ott tartunk mint a vita elején. Ami muszály, az muszály ha szennyez is. De a felesleges légszennyezés, amit csak szórakozásból csinál az emberiség, legalább azt kéne megszüntetni!!!!!!!!!!!!!! Mert ennek a versenynek haszna nincs, csak a szervezönek bevétele. De ennélkül ugyanugy megélnénk, nem létfontosság!”
 • 23. Miértmagyar? 2010. június 21. 22:25
  „Muskátli:Ezt nagyon csúnyán átfordítottad hülyeséggé...Valahol olvastam, a többfajta pánikkeltő "tudós" vélemény között, hogy a világ összes autójának a gázkibocsájtása, a gyárak és erőművek kibocsájtásának kevesebb mint 1/3-a....Akkor hogyan lehet, hogy a "zöldfejűek" folyamatosan lobbiznak az atomerőművek ellen....Sztem ne akarj olyan dolgot idekeverni a GYORSULÁSI FUTAMOKHOZ, amibe még a világ tudósai is teljesen eltérő véleményen vannak!De gratulálok és csodálom a gondoskodásodat( remélem nem használsz otthon elektromos áramot, hiszen annak az előállítása is felettébb környezet szennyező)!”
 • 22. Tonxy 2010. június 21. 21:48
  „21: az ózonlyuk nem a co2 miatt lett de ha jól emlékszem akkor már csökken. Igen a sok co2 nem jó, de amikor télen megvesszük a paradicsomot meg paprikát, tavasszal a szőlőt meg a friss almát ősszel meg a cseresznyét na azok sem maguktól jöttek át a fél világon. Talán ez a sok kicsi is segítene akkor ugye? Ja csak ez kell a népnek mert szerintük ez a polcon terem, mint ahogy az áram a konnektorból jön.
  Az miért nem zavar hogy piros lámpánál minden autósnak jár a motorja (van egypár aminek nem), vagy csak úgy autózik egyet? Vagy séta helyett kocsival megy mindenhova? Ha ezeket összeadjuk akkor ez 100x de inkább 1000x több co2-t nyom a levegőbe mint az a gyorsulási verseny.”
 • 21. muskátli 2010. június 21. 08:29
  „Akkor még egyszer összefoglalom, ha most sem érted akkor olvass többet.
  Kipufogógáz -(CO2)-környezetszennyezés- az ózonlyuk egyre nagyobb- egyre erösebb sugárzás éri a földet, itt a napra gondolok pl- ez befolyásolja a klímát- klímaváltozás- az idöjárás változása
  Ez nem 2 nap alatt játszódik le, hanem lassú hosszan tartó folyamat. Mi a nagy változást már nem éljük meg, dédunokáink viszont lehet.

  Számomra most ez a téma befejezve. Aki nem ismeri ki magát az olvasson egy kicsit utána a dolgoknak.”
 • 20. Lobbo71 2010. június 21. 07:27
  „muskátli, az a gond, hogy valahol hallottál egy félmondatot, amiben együtt szerepelt a kipufogógáz és a klímaváltozás aztán adod tovább a sületlenségeket, miközben lusta vagy utánanézni a dolgoknak.”
 • 19. muskátli 2010. június 21. 07:13
  „Amúgy tök feleslegees bármihez is hozzászólni itt. Sajnos a tökfe...k vannak többségben, ezért is áll ott az ország, söt a világ is már ahol áll. Régen az embereknek több belátása volt, összefogás is létezett még. Manapság csak mindenki a saját célja után rohan, szarik a családtagjaira is sokszor sajnos, szomszédjaira stb.
  Teljesen igaz az a mondás a Pénz beszél, a kutya ugat.
  Akinek érdeke ez a verseny, mert bevétele adódik belöle, az csak nyomja a szöveget. Persze hogy sok dologgal a természetet tesszük tönkre, arra senki sem figyel. Mindenki csak a mostnak él, hogy gyermekeinek, unokáinak ezáltal a jövöjét teszi tönkre esetleg, arra sem figyel.
  Amúgy nem vagyok sem sötétzöld, sem mocskos fideszes, sem mszp-s. Szarom a politikára nagy ivben. És ez itt nem is politiai kérdés az egész, hanem emberi. Sajnos sokan ezt nem értik. Lényeg a jólét, a bevétel és a BULI. Ez viszont elszomorító, hogy sokan csak a buliknak élnek, semmi gondolkodás nélkül, csak vedelnek, sz.x és ebböl áll az életük. Az ilyenek sajnálatraméltóak, és a hozzászólók közt biztos van ilyen is.
  Inkább elhagyom ezt a társaságot, jobb "normális" társasággal beszélgetni. :)”
 • 18. muskátli 2010. június 21. 07:04
  „15/ talán neked kéne valamit elmagyarázni”
 • 17. tódi 2010. június 21. 05:54
  „Kedves muskátli !

  A sötétzöldek átmosták az agyad ?

  A szándékod tisztelem , de ez azért túlzás .”
 • 16. béemvés 2010. június 20. 19:34
  „gyorsulási verseny=klímaváltozás::))) muahahhaha beaxarok”
 • 15. csompi1 2010. június 20. 18:00
  „14. muskátli 2010.06.20. 16:43
  Szólj, melyik részt nem érted, elmagyarázzuk......”
 • 14. muskátli 2010. június 20. 16:43
  „12/ Ohhhh még egy olvasott ember. Örülök, hogy egyre több van belölük!”
 • 13. muskátli 2010. június 20. 16:41
  „Oh, micsoda szorgalom, akkor mégis utánaolvastál! Csak így tovább, akkor egyre okosabb leszel. Talán rájössz, hogy mire is utaltam. További jó olvasgatást!”
 • 12. csompi1 2010. június 20. 11:29
  „Kedves muskátli, a teheneket nem akarod betiltani? Képzeld el, a levegőbe eregetett metánjukkal globálisan több kárt tesznek a légörben, mint a kipufogógázok. (-ezt nem én találtam ki!)”
 • 11. Lobbo71 2010. június 19. 20:16
  „De, hallottam a klímaváltozásról. Csak arról nem, hogy ezt a kipufogók vagy a gyorsulási versenyek okozzák. Képzeld, 400 ezer évvel ezelőtt pont ilyen klímaváltozás zajlott le. Akkor még elég kevés kipufogó volt.”
 • 10. muskátli 2010. június 19. 19:54
  „Ha magad még nem hallottál a klimaváltozásról, aminek vannak olyan elöjelei hogy nálunk tornádók alakulnak ki egyre többször, az idöjárás is szélsöségessé válik, amit a sok jég is igazol, akkor nem tudok neked segiteni. Ha érdekel a dolog akkor nézzél utána, és ne várd el hogy más linkeljen neked be "bizonyítékot".
  Ha meg csak a szád jár, és nem is érdekel, akkor hagyd az én véleményemet békén. Majd meglátod ha megéled, persze ha nem túl gyorsan gyorsulsz. :)”
 • 9. Lobbo71 2010. június 19. 19:39
  „Akkor mégegyszer: forrást kérek arra, hogy a kipufogógázok időjárásváltozást okoznak. Mert attól, hogy te ezt kitaláltad, még nem lesz igaz. Úgyhogy légyszi linkelj valami bizonyítékot erre vagy ne beszélj hülyeségeket.”
 • 8. muskátli 2010. június 19. 18:48
  „Látod, ezért jobb ha az ember nem is áll szóba senkivel sem. Felesleges vita az egész.
  Röviden összefoglalom hogy talán megértsed. Gyorsulás-kipuffogógáz-egyre több kipuffogógáz-környezetszennyezés- egyre nagyobb környezetszennyezés- a természet károsodása- az idöjárás befolyásolása ezáltal
  Nem azt mondtam, hogy a holnap kieresztett gázok holnapután befolyásolják az idöjárást. Én arra akartam célozni, hogy az egyre több gáz stb szennyezi a környezetet, ami IDÖVEL az idöjárást is befolyásolja.
  Remélem érted, ha nem akkor nem tudok rajtad segíteni.
  Remélem nem gond, hogy ilyen sokáig kellett várnod, de nem voltam net közelben.”
 • 7. Lobbo71 2010. június 19. 15:01
  „muskátli, mutatnál bármiféle bizonyítékot arra, hogy a gyorsulási versenyek milyen kapcsolatban állnak az időjárással? Megvárom, ráérek :-)”
 • 6. muskátli 2010. június 19. 11:08
  „Lobbo, ha már a saját pénzét költi rá (ami soha sem 100 %) ok, de mindenki természetét szennyezi vele, fölöslegesen. A tiedet is!!!!!! Arra persze ilyenkor senki sem gondol, hogy az ilyen jellegü környezetszennyezés is befolyásolja az idöjárást esetleg. És sok kicsi sokra megy alapon, ha hülyének is nézik sokan a környezetvédöket, azért ez befolyásolja hosszútávon az idöjárást. Akkor viszont nem kell nyafogni, és csodálkozni ha olyan az idö mint pl tegnap. A jég mostanság már természetes dolog lesz Mo-n, és milyen károkat okoz? Aztán jön az áremelkedés, és persze az is nyavalyogni fog aki most a felesleges kipufogógázzal a természetet szennyezi. Nem csak mindig arra kéne figyelni, hogy kinek mihez hogyan és mikor van kedve. Egy kicsit tényleg el kéne már gondolkodni a környezetszennyezés témáján, mielött késö lesz.
  A mai generációnak csak az élmény a fontos, a többi le van tojva. Ennek elöbb utóbb meglesz a hátránya. Akkor meg már nem lehet rajta változtatni.
  Tudom, ez egy kicsi kis rendezvény. Sok kicsi viszont sokra megy. Az egész emberiségnek el kéne most már gondolkozni ezen. Egy két ember sajnos nem tudja megváltani a világot.”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háziállattartás felelősséggel

A háziállatok tartása kényes kérdés, a gazdák sokszor nem is gondolnak arra, hogy kedvenceik… Tovább olvasom