Kisalföld logö

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Integető lányok árulják bájaikat

A soproni Lackner utcában bizonyára sok autós meglepődik az integető lányokat látva, akik bájaikat árulják.
A Lackner utcában bizonyára sok autós meglepődik az integető lányokat látva, hogy egyszerre mennyi ismeretlen ismerőse lett. A többség továbbhajt, de akad, aki a fékre lép és ... Persze az esetek többségében szó sincs a váratlan találkozás öröméről, ezek a lányok egy másfajta találkozás reményében integetnek, elsősorban az osztrák rendszámú autósoknak. Valószínűleg így akart „kapcsolatot építeni"  az nő  is, akit a napokban igazoltattak a rendőrök, mert szexuális szolgáltatás céljából gépkocsikat állított meg. Az intézkedés során előállították, ellene tiltott kéjelgés szabálysértése miatt indult eljárás.

– Az eset napjainkban már nem nagyon jellemző, a közterületi prostitúció visszaszorult Sopronban – tájékoztatott Farkas Gábor. – Talán csak három-négy lány integet sétálgatva a Lackner és a Ferenczy János utca kereszteződésében lévő élelmiszerbolt környékén. Korábban  az egykori Metro ételbár előtt volt a törzshelyük.

– Az integető lányok egy-egy alkalommal nem sokáig vannak az utcán, mert vagy a járőröző rendőrök intézkednek, vagy lakossági bejelentésre megyünk a helyszínre – tette hozzá Hatos István, a közrendvédelmi osztály vezetője. – Ilyenkor tiltott kéjelgés miatt indul ellenük eljárás. Az már más kérdés, hogy általában pénzbüntetésre ítélik őket, amit a legtöbbször nem fizetnek be. Ekkor következik a kötelező közmunka, amin nem jelennek meg. Csak ezután következhet a pénzbüntetés átváltása elzárásra. Persze az egy hosszú folyamat, de lassan-lassan beérnek az ügyek. Épp a napokban kezdi meg büntetését az egyik nő, őt ötven napi elzárásra ítélték.

Hatos István elmondta, a lányokat ráutaló magatartásuk és ruházatuk alapján állítják elő. Sokan nem is tagadják, hogy miért vannak az utcán. A rendőrség az elmúlt évben 62, az idén eddig 21 esetben kezdeményezett bírósági eljárást tiltott kéjelgés miatt. 
Sopronban még az állomás környékén tűnnek fel szexuális szolgáltatásukért pénzt kérő lányok. Ők elsősorban a restiben italozók közül „vadásznak" maguknak partnert.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már készülnek karácsonyra

Így november derekán Sopronban már számos üzletben készülnek a karácsonyra, és nincs ez másképp a könyvkereskedésekben sem. A polcokon már sorakoznak a legkülönbözőbb kiadványok, vásárlókra várva. Régi, jól bevált és nagyon szép módja az ajándékozásnak, ha szeretteink számára könyvet helyezünk a karácsonyfa alá. Tovább olvasom