Kisalföld logö

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -2°C | 10°C Még több cikk.

Ingyenes szűrések a soproni CIB bankfiókban

Az ország 16 CIB bankfiókjában egy-egy napon a betérők többféle ingyenes szűrés közül válogathatnak, így Sopronban is.
  „Egy lépés az egészségért" elnevezéssel indult útjára a CIB Bank és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közös programja, melynek különlegessége, hogy az egészségügyi mérések néhány napra a bank fiókjaiba költöznek. Az ország 16 CIB bankfiókjában egy-egy napon a betérők többféle ingyenes szűrés közül válogathatnak. A szűrőkörút május 24-én érkezik a CIB soproni fiókjába. A szűrések pontos időpontja és helyszíne elérhető az egycseppfigyelem.hu oldalon.
 
A mozgásszegény, kevéssé egészségtudatos életmóddal, túlzott cukorfogyasztással összefüggő krónikus betegségek (elhízás, cukorbetegség, magas vérnyomás és koleszterinszint) előfordulása évről évre emelkedik. Ezeknek a betegségeknek a korai felismerése a megelőzésre való figyelemfelhívással, tájékoztatással és ingyenes egészségügyi szűrésekkel érhető el. A CIB Bank az élet minden területén, legyen az akár pénzügy akár egészségügy, segíti az olyan felelősségteljes döntések meghozatalát, mellyel az emberek életükben minőségi előrelépést érhetnek el. A CIB Bank ezért áll támogatóként az Egy Csepp Figyelem Alapítvány mellé a 16 állomásos szűrőkörút megvalósításában, hogy segítsen a lakosság egészségtudatosságának növelésében.
 
Az „Egy lépés az egészségért" szűrőkörút ingyenes egészégügyi mérései, melyeket az Egy Csepp Figyelem alapítvány szakemberei végeznek, május 15-25., valamint június 12-22. között négy héten keresztül, hétfőtől-csütörtökig naponta egy-egy CIB bankfiókban bárki számára elérhetőek lesznek. Az alapítvány szakemberei Győr-Moson-Sopron megyében a CIB soproni fiókjában május 24-én 10:00-16:00 óráig vércukorszint-, koleszterinszint- és vérnyomásméréssel, valamint testösszetétel-elemzéssel várják az érdeklődőket, de konzultációra is lesz lehetőség a helyszíneken.
 
A szűréseken átadott ismeretterjesztő kiadványba nemcsak mérési eredményeiket jegyezhetik fel a résztvevők, de hasznos, a megelőzéssel kapcsolatos, információkat is olvashatnak elsősorban a cukorbetegség témakörében.
 
Az „Egy lépés az egészségért" szűrőkörút állomásainak pontos helyeit és időpontjait megtalálják az egycseppfigyelem.hu internetes oldalon.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni MSZP: Csak az EU visz előre!

˝A kormány álszent propagandája árt Magyarországnak, árt Sopronnak és környékének is˝ - mondta… Tovább olvasom