Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Hien: Dávidék nem szakítottak

Sopron - A Megasztár 4 döntőjébe jutott soproni lány Nguyen Thanh Hien lemeze hamarosan megjelenik. A tinilány vidáman, munkával, tanulással tölti mindennapjait. Az idillt azonban néhány napja egy bűneset zavarta meg.

– Mostanában a stúdiómunkák miatt gyakran vagyok a fővárosban. Olyankor mindig az egyik barátnőmnél alszom – mondta el a Kisalföld megkeresésére a fiatal énekes. – Pár napja is ott voltam. Egyedül tartózkodtam a lakásban a délelőtti órákban, és arra lettem figyelmes, hogy valaki feszítővassal ügyködik az ablaknál. Megijedtem, de az nem igaz – mint ahogy néhány bulvárlap állítja – hogy sokkot kaptam volna.

Hien.
Hien.

Sőt, utólag magam is meglepődöm azon, hogy milye jól kezeltem a helyzetet. A telefonomért nem tudtam bemenni, mert az abban a szobában volt, amelyik ablaka előtt a betörő tevékenykedett. Pedig azt akartam, hogy tetten érjük, ezért egy másik szoba ablakán kimásztam az utcára. Nem kellett túl magasról leugranom, így nem sérültem, nem sérülhettem meg. Elrohantam a közeli boltba, ahonnan aztán hívták a rendőrséget. Sajnos a bűnöző eltűnt, de sikerült megakadályozni a betörést, csak az ablakban tett kárt szerencsére. Én hamar túltettem magam a történteken, már nem foglalkozom a dologgal – tette hozzá.
Nguyen Thanh Hien mostanában igen jó időszakát éli. Készíti a lemezét, már 5-6 dalt fel is énekelt. Nyár végére tervezik a megjelenést, a duettet nemrégiben készítették el Szecsődi Karcsival.

– Most megy a szekér, ettől nagyon jó a kedvem. Énekórákra járok, tanulok, folyamatosan vannak fellépéseim. Egyelőre a TV2 szervezi a dolgainkat, de nyártól már a menedzsment veszi át ezt a feladatot. Az iskolába ha tehetem bejárok, bár magántanuló vagyok, és nagy örömömre jók a jegyeim. Mostanában sok dolgozatot írtam, ezek alapján talán sikerül lezárni a tanáraimnak.

A soproniak megasztárja elmondta, a produkcióban megismert társaival tartja a kapcsolatot. Közös fellépéseik vannak, és magánemberként is szívesen beszélget Soniával, Karcsival, Viktorral és Krisztiánnal. Ásós Attilával, Lüszivel, Tamarával és Dáviddal viszont ritkán csevegnek. Tamarát kedveli, de elfoglaltságaik miatt jut kevés idő egymásra és hasonló a helyzet Dáviddal is. Vele kapcsolatban viszont elmondta, nem igaz, hogy Dávid szakított Laurával, a szerelmével.

– A lapok sok mindent állítanak, de ezt a hírt maga Dávid cáfolta nekem. És én sem vagyok szerelmes, most a munka, a tanulás tölti ki az életemet és nagyon boldog vagyok.

Olvasóink írták

 • 12. adlerzsigabá 2009. május 16. 10:12
  „Szóhoz sem jutok. Köszönjük Kisalföld, köszönjük!”
 • 11. CS@BY(R) 2009. május 16. 01:47
  „Nem Tudom Miért Bántjátok a Hient!!! Ő egy végtelenségig aranyos kislány!!! Ő már magyarországon született ő már magyar!!!
  Ismerem az egész dolgos családját!!! Sok született magyar példát vehetne roluk!!!

  CS@BY(R)”
 • 10. lolita 2009. május 14. 15:23
  „De tenyleg kit erdekel ki kivel van mikor szül ,kivel sexel?????hat botzaszto!!!!”
 • 9. Hárpia 2009. május 13. 18:30
  „Miért, bántjátok. Hiszen ő nem jött, hanem hozták vagy már esetleg itt született. Tehetsége pedig van. Sok emberből az irigység beszél. Én drukkolok a sikeréért akármilyen a származása.”
 • 8. Gabika22 2009. május 13. 16:52
  „Először azzal a várossal-embereivel kellene magát mégjobban megismertetni, ahol lakik-él. Azaz Sopron. Nem flangálni össze-vissza! Igy nem lehet a "soproniak sztárja"..”
 • 7. obama 2009. május 13. 10:17
  „kedves ujsagirok nem soproni hanem azsiai holgy csak sopronba lakik vagy hol.”
 • 6. xtc 2009. május 12. 20:19
  „1nagy nulla azthiszi idejött a semmiböl ésszároljamagát pff nevetséges... 1biztos én nemhalgatom a nyálcsorgását”
 • 5. Primax 2009. május 12. 20:18
  „Ki ez a nő ?
  És ki az a Dávid ?”
 • 4. Truder 2009. május 12. 17:07
  „ezek nélkül a hírek nélkül nagyon boldogtalan lennék...köszönöm!”
 • 3. pogácsa 2009. május 12. 13:09
  „például téged TakácsTamás, mert hiszen elolvastad!”
 • 2. Tapmancs 2009. május 12. 12:37
  „Döbbenet.”
 • 1. TakácsTamás 2009. május 12. 12:37
  „Kit érdekel, hogy mit csinál ez a vietkong tyúk?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dinasztia-díj az üvegescsaládnak

Sopron - A Sopron és Vidéke Ipartestület Dinasztia-díját idén Hirschler Vilmos üvegescsaládja… Tovább olvasom