Kisalföld logö

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Handleros siker a tanulmányi versenyen

A Handler Nándor Szakképző Iskola épületasztalos csapata nyerte az első alkalommal megrendezett Magyar Asztalos Szakmai Tanulmányi Versenyt.
A faiparhoz kötődő cégek által finanszírozott tanulmányi versenyre bútorasztalos és épületasztalos kategóriában lehetett nevezni. A Handler iskolából egy épület-, és két bútorasztalos, háromtagú csapat indult a megmérettetésen.

Az első forduló után a soproni intézmény egy- egy csapatot delegált a döntőbe, amit március hetedikén rendeztek a budapesti Kozma Lajos Faipari Szakközép Iskolában. A szervezők olyan feladatokat találtak ki, melyek megoldásához fontos volt, hogy a tanulók igazi csapatként tudjanak dolgozni, szakmai nyelven kommunikálni.

Az épületasztalosoknak két különböző feladatuk volt. Egy korszerű hőszigetelt fa ablakot kellett vasalatokkal ellátni, majd egy, a háztartásokban is előforduló fa fellépőt kellett elkészíteniük kézi és gépi technológiával. A Handler Nándor Iskola tanulói tudták a feladatot időre és jó minőségben befejezni és ezzel a versenyt rajt- cél győzelemmel teljesíteni.

Nyereményük egy kétnapos külföldi tanulmányút, valamint szponzori ajándékcsomagok. A győztes csapatot Hauch Tamás oktató, Várnoki Kristóf, Mecserics Szilárd, Korláth Csaba alkotta.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejlesztésbe fogtak a hegykői termálfürdőben

Közel 120 millió forint értékű fejlesztés valósul meg a hegykői termálfürdőben, új munkahelyek is… Tovább olvasom