Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Handler divatgála Sopronban - Több mint száz növendék iparkodott a szépség területén - fotók

Míg tavaly a felvirágzó hagyomány, idén a négy elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő áll a Handler-szakképző Liszt-központban hétfőn este 6-kor rendezendő divatgálája középpontjában.
A Handler-szakképző iskola szépészeti osztályainak több mint száz növendéke nagy izgalommal készül az intézmény huszonhatodik divatgálájára. A fodrász- és a kozmetikustanulók körét kiegészítette a nőiszabó-diákok sora is. - Az idei divatgálánk ihletője a négy elem volt, a föld, a víz, a tűz és a levegő. Ez alapján ereszthetik szabadjára fantáziájukat, amikor frizurát, sminket, nőiruhát kreálnak növendékeink – nyilatkozta Kósa Éva igazgató, aki köszöntőjében kiemelte a szakoktatók lelkes, odaadó és elkötelezett munkáját. Mindez a szakmák precíz, alapos és fantáziadús elsajátításának a biztosítékát jelenti, e szakterület művelőinek jövőbeli eredményességét.
 
Handler divatgála Sopronban - Több mint száz növendék iparkodott a szépség területén


A látványosnak ígérkező klasszikus divat- és fodrászbemutató ma hétfőn 18 órakor kezdődik Králik Tibornak, a Soproni Szakképzési Centrum kancellárjának és Farkas Ciprián városi tanácsnoknak a köszöntőjével a Liszt-központban. A rendezvény ingyenes.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hasznosítják a fahalmokat

Az M85-ös gyorsforgalmi út nyomvonala mentén kitermelt fák hatalmas halmaival találkozhatnak az arra… Tovább olvasom