Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 1°C Még több cikk.

Hamarabb zárják az évet az iskolában

Sopron - Felújítják a Tóth Antal-iskolát, ahol már javában zajlanak a munkálatok. A tanévet is hamarabb zárják, hogy a termek is mielőbb megújulhassanak.

Május 22-én a többi iskolához képest három héttel korábban zárják a tanévet a soproni Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben. Javában zajlanak ugyanis egy 240 millió forintos fejlesztés munkálatai, melynek során akadálymentesítik az épületet, megújul a homlokzat és a tető is.

Elvégzik a párkányok cseréjét, a létesítmény részleges elektromos és gépészeti felújítását, valamint korszerűsítik a tantermeket.

Megtudtuk, ez utóbbi csak üres épületben valósulhat meg, hiszen tanítás közben termeket újítani lehetetlen vállalkozás. Az intézményben ezért úgy döntöttek, hogy péntekenként hosszabban tanítanak, így gyorsabban haladnak a tananyaggal és május 22-én megtartják a tanévzárót.

Ezután a munkások birtokukba vehetik az épület egészét, s ha minden – csakúgy, mint eddig – a tervek szerint halad, tartani tudják az eredeti időpontot, s október 30-ra végeznek a beruházással.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önkénteseket is vár a polgári védelem

Fontos feladatnak tekinti Benye János alezredes, Sopron új polgári védelmi vezetője a fiatalok… Tovább olvasom