Kisalföld logö

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -1°C | 12°C Még több cikk.

Gumikalapáccsal indult visszavenni az autó árát a nagycenki férfi

A nagycenki férfi korábban egy gépjárművet vásárolt meg a sértettől, ennek az árát követelte vissza. Nem tagadta, hogy bántani akarta a sértettet.
A Soproni Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett kísérlet és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Cs. A. 33 éves nagycenki lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. december 1-e és 2015. december 18-a között több alkalommal is megfenyegetett egy soproni lakost. A nagycenki férfi korábban egy gépjárművet vásárolt meg a sértettől, ennek az árát követelte vissza.

Mivel a másik fél a visszafizetésre nem volt hajlandó, így Cs. A. 2015. december 18-án a délutáni órákban megjelent a soproni ház előtt, hogy jogosnak vélt vagyoni igényét behajtsa. Az ,,adós” megijedt, így értesítette a rendőrséget.

A kiérkező járőröket meglátva a gyanúsított el akart sietni a helyszínről, de a rendőrök utolérték és igazoltatták. Az intézkedés során egy gumikalapácsot találtak a 33 éves férfinél, aki nem tagadta, hogy bántalmazni akarta a sértettet.

A nagycenki lakost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronban fényűzött a Hungary's Got Talent győztese, a Dirty LED Light Crew - fotók

Sopronban fényűzött a Hungary's Got Talent győztese, a Dirty LED Light Crew - fotók
Az ország idei legtehetségesebb csapata, a Dirty LED Light Crew a szombati döntő után Sopronban… Tovább olvasom