Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Gregor Bernadett a soproni színpadon

Vendégművészként Gregor Bernadett is színpadra lép a Petőfi Színház következő évadjában.

A teátrum hat nagyszínházi, három kisszínházi és három gyermekszínházi bemutatót tervez. Az évad a ˝Nem tudok élni nélküled˝ új magyar musical bemutatójával kezdődik, amelyben a 40 éves Apostol együttes is fellép.

Darvasi Ilona színigazgató részletezte: a musical mellett dráma, romantikus történet, bűnügyi komédia is helyet kapott a műsortervben. Nagyszínpadon játsszák Nash Az esőcsináló, Arbuzov Kései találkozás, Leigh–Darion–Wassermann La Mancha lovagja, R. Thomas Nyolc nő és Katona József Bánk bán című darabját. A Kisszínházban Manfredi–Marino Könnyű erkölcsök, Spiró György Kvartett és Camus Félreértés című műve kínál tartalmas szórakozást. A legkisebbeknek a Péter és a farkas című zenés táncjátékkal, a Csipkerózsikával, valamint az Óz, a nagy varázsló című zenés kalandozással szeretnének színházi élményt szerezni.

Gregor Bernadett a ˝Könnyű erkölcsök˝ című kamaradarabban Koncz Gábor partnere lesz a soproni színház következő évadában.
Gregor Bernadett a ˝Könnyű erkölcsök˝ című kamaradarabban Koncz Gábor partnere lesz a soproni színház következő évadában.

– Az őszi szezontól új tag színházunkban Csere László Jászai Mari-díjas, aki a Budapesti Operettszínház vezető táncos-komikusa volt közel húsz éven át Oszvald Marika partnereként – folytatta a színigazgatónő. – Márton András Jászai Mari-díjas színész ettől az évadtól tagként játszik nálunk. Érdekesség, hogy a színművész 1990-ben a Külügyminisztériumban dolgozott főosztályvezető-helyettesi beosztásban, majd 1991-ben megalapította a Los Angeles-i Főkonzulátust, amelynek éveken át főkonzuli rangú vezetője volt. A rosszindulatú híresztelésekkel ellentétben továbbra is társulati tag Viczián Ottó és Bregyán Péter.

Vendégként először lép fel Sopronban Egri Márta, Gregor Bernadett, Lux Ádám, de újra tapsolhat a közönség Ujlaki Dénesnek és Németh Borbálának is.

Bérletmegújításra július 6-ig van lehetőség, újakat július 7–16-ig és augusztus 24-től szeptember 17-ig válthatnak a színházrajongók. A gyermek- és ifjúsági bérletek október 12–15. között válthatók. A nagy- és kisszínházi előadásokra szóló kombinált bérlet 15–23 ezer forintig kapható. A csak nagyszínházi előadásokra bérlet már 9–17 ezer forint között igényelhető, míg a kamaraszínházi bérlet 7 ezer forintba kerül. Az ifjúsági – négy előadásos – bérlet 4,5–5 ezer, a gyermekbérlet 3300–3800 forint.

Olvasóink írták

 • 5. máris 2010. július 02. 11:27
  „SZÉP NŐ-----EZ IGAZ------ A BÉRLETEK ÁRAINAK TAGLALÁSA, INGYEN REKLÁM!!!NEM ERRE MENT KI A JÁTÉK! AKI EZT LEÍRTA, BIZTOS INGYEN BELÉPŐHÖZ JUTOTT!! MÉRT IS NEM LEPŐDÖM MEG??????”
 • 4. naplopo 2010. június 28. 09:31
  „#3
  Szerintem pedig te menj el vizsgálatra, mert G.B. nagyon is szép nő! :)”
 • 3. Lobbo71 2010. június 27. 22:49
  „Szépség? Szerintem látogass el sürgősen a szemészetre :-D”
 • 2. RábaViktor 2010. június 27. 22:01
  „Én Egri Márta színművészetét nagyon szeretem és tisztelem, de nagyon örülök, hogy egy ilyen gyönyörű egzotikus szépséget is ide hoz az igazgatónő, mint Gregor Bernadett. Jó dolog ha valaki szereti maga körül a szép embereket! Jó dolog ha ránk férfiakra is gondol azáltal, hogy "csoroghat a nyálunk" az ilyen szépségek után! Szebbnél szebb nők, jobbnál jobb színésznők!
  Bencze Ilona, Rárósi Anita, Piros Ildikó, Nyírő Bea, Borbély Krisztina, Tébi Márta, Németh Borbála újra!!!!!!!!!!és a gyönyörű Gregor Bernadett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Igazgatónő! A férfiak nevében köszönöm!”
 • 1. HUN1 2010. június 27. 05:29
  „Remélem összefutok vele a városban,egy közös fénykép jól jönne”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyulladt egy vasúti kocsi Sopronban

Egy használaton kívüli vasúti kocsi gyulladt ki pénteken este 9 óra előtt Sopronban a Vándor Sándor… Tovább olvasom