Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Gázszivárgás Sopronban az Elit moziban, átszellőztették az épületet - fotók

Gázszivárgás Sopronban az Elit moziban, átszellőztették az épületet - fotók
A tűzoltók 130 embert kísértek biztonságos helyre - közölte a katasztrófavédelem.
12.05 - Szerencsére egyik kisgyermeknek és kísérő pedagógusnak sem esett nagyobb baja az Elit Moziban, ahol előadás közben hirtelen gázszagot éreztek és néhányan hányingerre panaszkodtak. A gázszolgáltató a riasztást követően elzárta a főcsapot, a katasztrófavédelem kiszellőztette az épületet, a mentők pedig megvizsgálták a gyerekeket, de kórházba senkit nem kellett szállítani. A filmet a gyerekek nem nézhették végig, mindenki visszatért az iskolába.

Előzmények

Gázszag miatt riasztották a soproni hivatásos tűzoltókat egy Torna utcai mozihoz csütörtök délelőtt. Az egységek 130 embert kísértek biztonságos helyre. Közülük néhányan rosszullétre panaszkodtak, ezért hozzájuk a tűzoltók mentőt hívtak.

A gázszolgáltató munkatársai is kiérkeztek a helyszínre. A gázszolgáltató elzárta az utcafronti gázcsapot, ezzel megszűnt a szivárgás. A tűzoltók átszellőztetik az épületet.
Gázszivárgás Sopronban az Elit mozinál
 

Korábban

Gázszivárgás miatt kiürítettek egy mozit csütörtök délelőtt Sopronban, százhúsz gyereket és tíz felnőttet kísértek biztonságos helyre a tűzoltók - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.  

Ruskáné Takács Anita elmondta, a soproni Torna utcában lévő moziban előadás közben gázszagot éreztek, néhányan rosszul lettek, őket a mentők vizsgálják.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni diák a fertődi Rózsakert tízezredik látogatója - fotó

Soproni diák a fertődi Rózsakert tízezredik látogatója - fotó
A Rózsakert tízezredik látogatóját köszöntötték a fertődi Esterházy-kastélyban. Tovább olvasom