Kisalföld logö

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Fotópályázat a Magyar Fotográfia Napja alkalmából

Augusztus 29. a Magyar Fotográfia Napja. Ennek alkalmából az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. fotópályázatot hirdet, amelyre a fertődi Esterházy-kastély, valamint a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein készült fotókat vár.
 A fotópályázat a Soproni Fotóklub szakmai támogatásával valósul meg.
 
A fotópályázatra 2018. augusztus 29. és november 29. között várják a képeket.
A díjazott képeket a Soproni Fotóklub által felkért szakmai zsűri választja ki. A zsűri döntése végleges és nem vitatható.

A helyszínenként legjobb 20 fotóból (kategóriánként 10-10 db.) az eredményhirdetést követően kiállítás is nyílik az Eszterháza Központ szervezésében a fertődi és a nagycenki helyszíneken.
 
Kategóriák:
  • A) Épített örökség
  • B) Természeti környezet
 
A pályázat nyílt, azon foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet.

A pályázatra 2 kategóriában összesen 8 db, kategóriánként max. 4-4 felvételt lehet digitálisan beküldeni.

A felvételek hagyományos vagy digitális technikával egyaránt készülhetnek, azonban a végső képet csak digitális fájlban fogadják el a rendezők JPG formátumban, sRGB színmódban, 300 dpi felbontásban, 8-10-es tömörítéssel. A képek hosszabbik oldala maximum 5000 pixel legyen, de nem lehet kevesebb 3600 pixelnél. Ugyanazon képet nem lehet több kategóriában nevezni. A kép fájlmérete ne haladja meg az 2 MB-ot. 
 
 A fájlokat az alábbiak szerint kell elnevezni: Alkotó neve, a kép címe, a kategória és a kép sorszáma (Pl.: Regős_Bendegúz_Barokk_romantika_B1).
 
A digitális képeket a fotópályázatra létrehozott e-mail címekre kell elküldeni. A fertődi Esterházy-kastély területén készített fotókat a fotopalyazat@eszterhaza.hu címre, a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein készítetteket a fotopalyazat@szechenyiorokseg.hu címre kérik beküldeni.
A fotópályázat részletes leírása és szabályzata a fertődi Esterházy-kastély (http://www.eszterhaza.hu/), illetve a nagycenki Széchényi-örökség hivatalos honlapján (http://www.szechenyiorokseg.hu/) olvasható.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy dobásra készülnek a fertődi Esterházy-kastélyban

A XI. Haydn Vonósnégyes Fesztivál szeptember 21-23-ig tartó programjában világot bejárt, nemzetközi versenyek első díját is kiérdemelt együttesek koncertjeit hallhatjuk. Tovább olvasom