Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Folytatódik a Soproni Nyugdíjasegyetem

A Soproni Nyugdíjasegyetem 15. szemesztere február 27-én kezdődik.
.Csütörtöktól lehet jelentkezni a hat előadásból álló programra a 99/518-126-os és a 99/518-142-es telefonszámon. A Soproni Egyetem honlapján online regisztrációs lehetőség is van.
– A Soproni Nyugdíjasegyetem idei tavaszi szemesztere a GYIK Rendezvényházban február 27-én, kedden 15.30-kor kezdődik. A nyitó előadást dr. Alpár Tibor rektorhelyettes tartja „Hulladékok, házasságok, reinkarnációk – avagy a kompozitok változatos, határtalan világa" címmel – tudtuk meg prof. dr. Faragó Sándor főszervezőtől, prorektortól. – Ezután viszont három hét szünet következik a GYIK-ban rendezendő országos tánctalálkozó miatt. Így a tavaszi szemeszter második programját csak március 20-án rendezzük, amelyen a soproni legendás Ifjúsági Körről emlékezik meg dr. ifj. Sarkady Sándor, az egyetemi központi könyvtár és levéltár főigazgatója.

Ezt követően visszaáll a kéthetenkénti előadás rendje. Március 27-én prof. dr. Faragó Sándor „Nils Holgersson nyomában – nem csak a vadludakkal" címmel, április 10-én dr. Hartl Éva megbízott intézetigazgató „Erdő mellett, de jó lakni..." címmel értekezik. Prof. dr. Bidló András dékán a talajok sokszínű világával ismerteti meg hallgatóságát április 24-én, míg a záró előadáson Tatai Sándor tanszékvezető  az „Eljött a robotok kora? Helyettesíthetik-e az embert?" kérdéskörrel kapcsolatban osztja meg gondolatait hallgatóságával május 8-án.
Hasznos, érdekes és derűs órákat jelent a résztvevőknek a Soproni Nyugdíjasegyetem. Fotó: Magasi
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üzemszünet Balfon a gyógyfürdőben

A Balfi Gyógyfürdő-kórház uszodája vízcsere és karbantartási munkák miatt a február 19. és 25.… Tovább olvasom