Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Folyamatos munkát ad a vihar

Sopronkövesd - Még tart a két héttel ezelőtti vihar okozta pusztítás után a helyreállítás Sopronkövesden. A biztosítók munkatársai folyamatosan mérik fel a károkat.
A pontos összeg még nem ismeretes, az azonban bizonyos, hogy több tízmillió forint kárt okozott a két héttel ezelőtti vihar Sopronkövesden. A helyiek még mindig dolgoznak a helyreállításon. Az épületek, utak, kertek rendbetétele még tart. A biztosítótársaságok munkatársai folyamatosan rögzítik a károkat.

– A gyümölcsfák jelentős része, valamint a gabona a település környékén teljesen megsemmisült – mondta a Kisalföldnek Egyházi István polgármester. – Az önkormányzati hivatal épületére fa dőlt, amelyet ki kellett vágnunk. Most azt tervezzük, hogy a hivatal előtt egy parkot hozunk létre.

Olvasóink írták

  • 1. Sorponyi 2008. július 08. 22:08
    „A "folyamatos munka" valóban nehéz lehet a biztosítósoknak, de akkor a a kárt szenvedetteknek milyen nehéz lehet? Átélni ezt a rettenetes vihart, látni a semmivé lett termést, az egész év munkáját. Ha sokat segíteni nem is tudunk /bár megtalálhatnánk a mósját/, de legalább mély együttérzéssel legyünk Velük szemben.
    Kövesdiek, sose keseregjetek, köszönjük a kitartásotokat!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pihenni is lehet a feliraton

Sopron - A díjat nyert budapesti Városi Tájkép Csoport ismert formatervező-duója ideiglenesen… Tovább olvasom