Kisalföld logö

2019. 03. 18. hétfő - Sándor, Ede 5°C | 17°C Még több cikk.

Firtl Mátyás megköszönte a bizalmat és utódját ajánlotta a soproni választók figyelmébe

Firtl Mátyás 2005 óta Sopron és térsége választott országgyűlési képviselője. Az április 8-ai választással kapcsolatosan Facebook oldalán kéri a választóktól, hogy szavazzanak a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjére, Barcza Attilára és a Fidesz-KDNP listájára.
Mint 2005 óta Sopron és térsége választott országgyűlési képviselője kérem tisztelettel Sopron és térsége választóit, hogy a vasárnapi választáson szavazatukkal támogassák a Fidesz-KDNP jelöltjét, Barcza Attilát és a Fidesz-KDNP listáját.

Amikor a magam részéről megköszönöm a soproni és a Sopron környéki választók bizalmát és az előző évek választása során tanúsított felelősségteljes bölcsességét, akkor arra kérek mindenkit, hogy a szavazófülke magányában fontolja meg azt, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjére és a Fidesz-KDNP listájára leadott szavazatukkal mindazokat az értékeket támogatják, amelyek megmaradásunk, jövőnk szempontjából fontosak, amelyek mindig is biztos alapot adtak az országépítésre, a közösség szolgálatára, a nemzet gyarapítására.

A választás tétje Magyarország jövője, egyben Sopron és a térség jövője. Nekünk Magyarország az első!

Firtl Mátyás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vágányzár Sopron és Csorna között, vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Vágányzár Sopron és Csorna között, vonatpótló buszok járnak hétfőtől
Hétfőtől péntekig Sopron és Csorna között vonatpótló autóbuszok közlekednek majd. Tovább olvasom