Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Fertőszentmiklósi tragédia - „hallottuk a járó motorfűrész hangját"

Fertőszentmiklós - A kisalfold.hu információi szerint egy fertőszentmiklósi férfi motorfűrésszel vetett véget életének. Tettéről bátyja sem tudta lebeszélni. Megszólal az egyik szemtanú!


A szemtanú: Hallottuk a járó motorfűrész hangját

- Éppen hazafelé tartottunk a barátaimmal, amikor meghallottuk a járó motorfűrész hangját - elevenítette fel a kisalfold.hu-nak a pénteken éjszaka történeteket az egyik szemtanú. - A szobor közelbe érve láttuk, hogy jön velünk szembe a testvére. Így megnyugodtunk, ő majd lebeszéli tervéről, és minden rendben lesz. Tudni kell, a férfi előzetesen többeknek elmondta, mire készül. Nem telt el három perc, és hatalmas kiabálásra lettünk figyelmesek. Ekkor érzetük: megtörtént a tragédia. A rendőrök és mentők percek alatt a helyszínre értek, ám sajnos ők sem tudtak segíteni.

A szemtanú így folytatta: jóra való volt szegény férfi. A kisvárosban aki szólt neki, annak segített. Az utcákon, a házak előtt a füvet is többször ő nyírta le.

A férfinak azonban nem ez volt az első erőszakos cselekedete a közlemúltban. A családon belüli összetűzések odáig vezettek, hogy élettársa két gyermekével együtt elköltözött közös otthonukból.

Hiába akarták lebeszélni tettéről

A férfi péntek este meghívta ismerőseit egy italra, majd az Ifjúság parkba sietett. Úgy tudjuk, közben telefonon felhívta testvérét, és tudatta vele, mire készül.

Bátyja azonban hiába próbálta lebeszélni szándékáról, az elkeseredett férfi előbb hasba szúrta magát, majd motorfűrésszel vetetett véget életének közvetlenül a téren álló Petőfi-szobor mellett.

Az Ifjúság téren lakók a kisalfold.hu-nak elmondták, pénteken éjszaka nem vettek észre semmit, különösebb zajt sem hallottak.

A megkérdezett fertőszentmiklósiak értetlenül állnak az eset előtt.

Szorgalmasnak ismerték a férfit, aki rendszeresen eljárt dolgozni. Egyből a tényői tragédia jutott eszükbe, s szerintük ez is közrejátszhatott abban, hogy a motorfűrésszel vetett véget életének.

Előzmény:

Megdöbbentő családi dráma történt Fertőszentmiklóson az éjszaka. Az egyik helybéli férfi azért vetett véget életének, mert elhagyta az élettársa.

Portálunk információi szerint az éjszaka az Ifjúság téren motorfűrésszel követte el súlyos tettét a férfi.

Úgy tudjuk, az öngyilkosságot megelőzően alkoholt fogyasztott.

A helybéliek elmondása szerint a férfi élettársával és gyermekével rendezett körülmények között éltek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hibás parkolóóra mellett büntettek Sopronban

Elromlott parkolóóra mellett sorra büntette az autókat egy parkolóőr. Aki a méltánytalanság miatt… Tovább olvasom