Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Fehér por a Kópházán megállított autósnál

Kópházán kapcsoltak le a rendőrök egy "kábítószergyanús" soproni sofőrt.

"Kedden az éjjeli órákban a Soproni Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztályának rendőrjárőrei Kópházán megállítottak egy Ford Mondeo típusú gépkocsit. Az ellenőrzés során felmerült a gyanú, hogy a gépjármű vezetője kábítószert fogyasztott.

Az ellenőrzés során a 21 éves soproni fiatalember hátizsákjából három papír zsebkendőbe csomagolt alufólia tasak került elő, amelyben kábítószergyanús fehér port találtak. Ezt követően a ruházatátvizsgálás során a zsebéből kábítószergyanús zöld növényi törmelék került elő" - tájékoztatta a kisalfold.hu-t a soproni rendőrség munkatársa.

Illusztráció
Illusztráció


A fiatalembert a rendőrjárőrök előállították a Soproni Rendőrkapitányságra. Ellene csekély mennyiségű kábítószerrel elkövetett visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. Shaki 2009. december 09. 21:19
  „23. Lézerman 2009.12.09. 18:37

  "Talán jogos az aggodalom.Addig nem foglalkozik vele senki komolyan amig halálra nem gázolja valamelyikünk hozzátartozóját!!!!!!!!!!!" Na ez ellen szólok fel minden héten a drogos elkapottak miatt indított fórumon! Semmi védelem nincs, amíg a gyüttment gazdag kölkök lébecolnak a világban! Mert a droghoz pénz kell,kitől kapják? Anya szeret, itt a zsebpénzed!:((( Hát lehet, balfék vagyok, de a gyerekeimnek nincs zsebpénze, ami náluk van! Van pénzük, NÁLAM! És ha venni akarnak belőle 1 gatyát vagy 1 nekik való dolgot, ám legyen! De nem adok pénzt a kezükbe, ezen mocskok miatt!!!!!!!!!!!!”
 • 24. Shaki 2009. december 09. 21:10
  „22. lenk 2009.12.09. 16:47

  Na erről beszéltem, az entellektuel mindig kitűnik! Gratulálok neked!:)))”
 • 23. Lézerman 2009. december 09. 18:37
  „Olvasva a cikket arra a megállapitásra jutottam,hogy ha az illető "férfiember"-en látszott a cucc hatása akkor biztosan nem csak egy slukk füves cigi volt a dologban.
  Az a szomorú,hogy vannak olyanok akik ezt poénnak vagy egyáltalána nem nagy bünnek tartják az ilyen cselekményt.Pedig szerintem sokkal nagyobb figyelmet érdemelne a dolog,mert én elitélem,az ilyen cselekedeteket!!!!
  Kiváncsi lennék a 21 éves fiatalember hol volt éjszaka,gondolom lélekben felkészült a másnapi munkájára.
  Aztán pár év múlva majd ebből fog élni,és az én gyerekemnek fogja árulni a szert,mert le lesz csúszva mentáliusan és anyagilag is.Az ilyen mbert nem alkalmazza senki sem.Most lehet fikázódni,hogy biztos nem értek hozzá,meg aztán halvány fogalmam sincs ilyen dolgokról...Ez igaz,de családapa vagyok és ahhoz ugyan ugy értek mint bárki más........Talán jogos az aggodalom.Addig nem foglalkozik vele senki komolyan amig halálra nem gázolja valamelyikünk hozzátartozóját!!!!!!!!!!!Na akkor kell majd fikázódni.”
 • 22. lenk 2009. december 09. 16:47
  „#20 Shaki! Liberó!”
 • 21. pffff 2009. december 09. 14:12
  „már iskolába tanitani kéne a gyerekeket milyen veszélyesek ezek a szerek de az oktatás nincs ilyen szinten!inkább a pénz zsid. kézbe helyezésére törekkednek a fentiek, mg ki mennyit tud lehuzni aez az undorito nem az h elvitték ezt a gyereket!!!”
 • 20. Shaki 2009. december 09. 14:03
  „peskaneo 2009.12.08. 14:18

  Én megnéztem még annak ellenére is, hogy nagyjából tudom mi mit okoz. De persze nem azért, mert használom, épp azért nem használom!:) Nagyon jó volt és eszméletlenül vicces, csak sajnos ha nem csak a vicc részét nézzük, akkor meg nagyon brutál. Emberek milliói mennek ebbe a szarságba tönkre, de engem a legszomorúbb érint csak: a gyerekemet ki védi majd meg a kakától????!!!!!”
 • 19. pffff 2009. december 09. 11:52
  „a terjesztökkel mi van folyton ezt kérdezitek?enni eszetek nincs? miért kapnák el a terjesztöket?h a drogosztályon elbocsájtások legyenek?senki nem akar munka nélküli lenni még is sok van!a médiábol éltek s elhiszitek amit mond!sok minden nem ugy van ám ahogy képzelitek!ha csak zöld lett volna nála azt mondom oké!de spurrantással futkozni kedd hajnalba az már lehet függöség!a jogsidat elvetetném az biztos!!!!”
 • 18. Roben 2009. december 09. 08:58
  „Hát Shaki igaza van nagyon.Szívesen kitolnám a jogositvány szerzés életkorát 21 évre.De egy-két évig biztos nem adnék autót a seggük alá.Majd ha megdolgozott érte vagy valami.”
 • 17. Dwatson 2009. december 08. 21:59
  „Szerencsére minket nem állítottak meg,mert tele volt a mi autónk is mindenféle fehér porral:2 kg gipsz,2kg fehércement 2 doboz hintőpor.Lehet hogy ezeket felszippantva is elérhető valami féle kábító hatás,csak mi még nem tudjuk...”
 • 16. MotorosPista 2009. december 08. 20:59
  „Bacillus anthracis, volt!”
 • 15. adamvok 2009. december 08. 17:52
  „micsoda fogás... a kóphazi körzeti sheriff biztos kap majd vmi oklevelet...”
 • 14. Shaki 2009. december 08. 17:35
  „Mi van ott sopron környékén, hogy egy 21 éves majdnem gyerekember már kocsival rendelkezik? Ford mondeno, röhej. Nekem még a cipőfűzöm is kötözgetve volt, mert sajnáltuk rá a pénzt!Kellett a kajára meg a rezsire! És én ebbe a városba szültem negyed tucat gyereket! Azt hiszem elmegyek tanyára, ahol nem nagy dolog a pénz, mert nincs is!!!:)) De egyébként tényleg elszabadult a drogpokol itt a környékünkön. Most már az ember a fiának sem hihet, ki tudja ki vitte hova mibe!”
 • 13. sup7ra 2009. december 08. 16:31
  „10.Nem,majd a vizeletvizsgálat kimutatja,hogy mi volt benne(vagy a gyorsteszt)”
 • 12. peskaneo 2009. december 08. 14:18
  „a 21 éves sofőr biztos még nem látta ezt:

  http://www.youtube.com/watch?v=Dw_zdwNZ1aE

  kis buksi...”
 • 11. Szilágyi_Zsolt 2009. december 08. 11:57
  „A cím alapján valahogy sejtettem, hogy nem eprészni indult az illető, porcukorral felszerelkezve.
  Mi van ott Sopron környékén, hogy újabban rendszeresek a kábítószeres esetek?

  Ggg : ezzel nincs semmi baj. Szűkebb értelemben véve a hajnal úgy az átlagos napfelkelte (reggel 6 óra) előtti kb. 2 órás időszakot jelöli. Így hát ha mondjuk kettőkor vagy háromkor állították meg az autóst, akkor az simán kedd éjjel történt.”
 • 10. Pasadena 2009. december 08. 11:45
  „Ha felmerült a drogfogyasztás gyanúja, akkor nem valami kórházfélébe lellett volna vinni a bizonyításhoz szükséges laborvizsgalatok céljából???
  "jó hétvégét akart magának" ...kedd éjjel?? wehehehehe
  Remélem az eljárás eredményéről is kimerítő információkat kapunk.”
 • 9. ittahola 2009. december 08. 11:06
  „Kisalföldnél bárki lehet cikkíró?
  "kábítószergyanús" soproni sofőrt...bevitték és kiderült róla, hogy nem ember hanem kábítószer?...
  Ritka az olyan cikk itt amibe ne írnának el valamit is.
  szégyen...”
 • 8. BigFaceCaptian 2009. december 08. 10:56
  „Amit találtak nála gyors volt nem kokain, nem bántott senkit, nem akart rosszat senkinek egy jó hétvégét akart magának. És igen ez itt bűn ezt megbüntetik az alkotmány egyéb pontjai meg mintha le se lennének írva még modósítva sincsenek mégsem tartja be őket az ország. Szóval ha van amit be kell tartani van amit nem illetve szelektíven ennek igen annak nem, akkor nem tudom mit is várnak. (Utalás az előző posztomra..)”
 • 7. KicsiCsíra 2009. december 08. 10:48
  „Rengeteg fogyasztó van és terjesztő is elég sok. Ideje lenne a nagytakarítást alaposan, körültekintően kezdeni és végezni.”
 • 6. BigFaceCaptian 2009. december 08. 10:39
  „Szerintem gyilkosból kéne többet elkapni meg azokból akik hétvégente nem csak maguknak akarnak kárt okozni. Máshol csak számlát kértek volna hogy adózott termék-e. Itt meg tönkrevágják az életét megbélyegzéssel. Na ezzel országgal biztos csak nekem vannak gondjaim legszívesebben beszántanám és felhinteném sóval...”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítenek a titkot rejtő cipősdobozok

A Baptista Szeretetszolgálat idén is meghirdette jótékonysági akcióját: cipősdobozokba zárt… Tovább olvasom