Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Fegyelmi eljárás indul Fertőd jegyzője ellen

Az polgármesteri munka akadályozása, valamint az utasítások végre nem hajtása miatt fegyelmi eljárás indul Füzi Norbert jegyző ellen.

Megszületett a zárt ülés eredménye.

Portálunk információi szerint Fertőd város képviselő-testülete úgy döntött, hogy a polgármester (az 1990. évi LXV. törvény a helyi önkormányzatokról 35. § (2) bekezdése alapján) munkájának akadályozása, valamint adott utasításainak végre nem hajtása miatt fegyelmi eljárást kezdeményez dr. Füzi Norbert jegyző ellen.

A Fegyelmi Bizottság elnöke dr. Irinkov Dimiter Mihály alpolgármester, a Bizottság tagjai: Kisberk Ferenc alpolgármester, Horváth Tibor és Szabó Antal képviselők.

A rendkívüli ülésen a fertődi képviselők a polgármesteri hivatal informatikai szabályzatáról is tárgyaltak. Felhatalmazták a jegyzőt a vonatkozó előírások felülvizsgálatára, azaz arra, hogy építse be az informatikai archiválást a szabályzatba.

Előzmény:

A korábban megszokott hétközi, délutáni órák helyett meglepő időben, hétfőn reggel 8 órakor tart rendkívüli testületi-ülést Fertőd város új képviselő-testülete.

Az időponton kívül meglepő az, hogy egyetlen meghatározott napirendi pont szerepel a meghívón, egy fegyelmi eljárás kezdeményezése, melyet a testület zárt ülésen tárgyal.

Ezen kívül csak "egyéb döntést igénylő ügyek"-ről lesz szó - számolt be a fertopart.hu.

Olvasóink írták

80 hozzászólás
 • 80. Misssüsüke 2012. február 04. 20:41
  „Ha már testvérvárosunk miért ne lehetne azonos "testvértett" is? Jól hangzik... én csípném-))”
 • 79. Jurinkovábel 2012. február 03. 23:23
  „Nem értettem eddig , ez az ember semmiből sem tanul ? Aztán rájöttem, biztos olvasta az újságban, hogy "egy embert azért lőttek le Venezuelában, mert sokat tudott"! Igy már más a leányzó fekvése.”
 • 78. Jurinkovábel 2012. február 03. 23:13
  „ORVOST! Melőtt rádöbben tetténekn súlyára és nem csak másokra ,de önmagára is veszélyt jelenthet ! Nem vicc! Ő még nem tudja, de ebben a történetben nem smasszert keresnek.
  Más: Olvasom , a fészen, Irinkov bejelenti : Megtaláláták az igazi városvezetőt! ????? Elárulná nekünk is ki az ? Aztán kéri , mondjuk meg hogyan vezzesék a várost ! ? Míg évente 30 milkát zsebeltek a közpénzből, mondja meg nektek" akinek két anyja van". De kivételt teszek, segítek : 1 lépés: Húzzatok el míg nem késő!!!!! folyt. következik , ha az első feladatot teljesítettétek. Bízzatok bennem, én vagyok a nyilvánosság, alias választó !”
 • 77. peathon 2012. február 03. 22:31
  „74. poháralátét Ebben én sem kételkedem. De mi jó abban a Fertődieknek, hogy a pm folyton hülyeségeket csinál? Ez nem a MR. BEAN SHOW!!!!..... Mégha néha úgy is néz ki.”
 • 76. poháralátét 2012. február 03. 22:16
  „ha ebbe az "adatmentésbe" nem is bukik bele a polgármester, csinálni fog ennél nagyobb hülyeségeket is ..és akkor majd abba”
 • 75. peathon 2012. február 03. 22:13
  „Az is előfordulhat, hogy a Pm. a börtönbe kerül. Megkérdeztem jogtudó ismerőseimet és azt mondták itt bizony halmozott bűncselekményről van szó! 1. A vizsgálat időpontjában nem volt a Feri polgármester, hiszen még nem tette le az eskűt, a pm.-i státusza pedig a választás napján megszűnt 2. Az önkormányzat adatmentésre vonatkozó rendelete csak testületi utasításra, az érintett dolgozó jelenlétében teszi lehetővé az említett tevékenységet. 3. A hivatali dolgozók "főnöke" a jegyző és nem a pm., tehát Ő utasíthatja a dolgozókat. 4. jegyző helyettesítésére jogosult aljegyző házon kívül volt. 5. Magánlevelezést és a azemélyzetis gépről a titkos dolgozói személyes adatokat is mentették. És akkor még nem is szóltam a mentett adatok kezeléséről, tárolásáról. Ki és mi a garancia rá, hogy pl. a tejesember nem kapott egy másolatot belőle?”
 • 74. Jurinkovábel 2012. február 03. 20:46
  „Nagy hallgatás a Fertődi Hivatalban !!!!!!! Pedig lenne miről tájékoztatni a "nyilvánosságot!!!!!!!
  Az ügyészség befogadta a Jegyző úr feljelentését(,az adat"mentés"??!! kapcsán) és meginditotta a nyomozást!!!
  Fer.15.-én a "mentést" végző szolgalélek kihallgatása történik

  Pógi bácsi hol a nyilvánosság hiteles tájékoztatása ????? Vagy talán a Hókuszpók leállította ? De akkor becsapták aTörpöket!!!!! Így én nem játszom veletek beeee.... Jön a Tavaszanyóóó és elárullak neki bebe........e.”
 • 73. peathon 2012. február 03. 10:20
  „Igaz! Úgy is meg lehet a város vagyonát kétszerezni, hogy addig iszunk amíg duplán látjuk! Én is hallottam, hogy Tiborunkkal többször előfordul, hogy pityókás ilyenkor rend szerint kiselőadásokat tart a kocsmában.”
 • 72. Misssüsüke 2012. február 02. 22:50
  „67. peathon
  Az Úr azt mondja a megtérő bűnös kedvesebb számára... No, de ennyi. Nem fognak beférni a vezekléshez. Jövő évben 2 turnust kell zarándoklatra indítani. Ma tagadunk, holnap megbánjuk, holnapután újra elkövetjük. Ők nem fognak Szent Péter előtt az ostobák oldalán állni, mert visszatérők!”
 • 71. SheDevil 2012. február 02. 22:39
  „68. peathon
  Igen, az ember társas lény ez így természetes. De a szimbiózis jelen esetben a személy és a maligán között jött létre, ami a darwini fejlődésnek nem alapkritériuma-)). Józanul is nehéz a milliárdos költségvetés átlátása, de mámorosan csak az igazi!”
 • 70. peathon 2012. február 02. 22:16
  „65. Brizo Ha valakivel mindig van valaki, az alapjában véve jó dolog, hisz az ember társas lény. A baj az, ha valakivel nincs valami- ez az ember és a józan ész- !!! .....Fertődön az utóbbi időben sajnos gyakran előfordul!”
 • 69. peathon 2012. február 02. 22:03
  „Méghogy nem szavaztak rájuk! Csak most már szégyenlik bevallani. Mert először cselekedtek aztán most elkezdenek gondolkodni, de már késő! Kiszolgáltatták városukat néhány politikai hozományvadásznak!!!”
 • 68. Brizo 2012. február 02. 21:37
  „60. peathon
  Ne aggódj peathon! Jön még kutyára teherautó! A rácsakadémián meleg van, a hiányzó szemesztereket meg lehet pótolni. Csak vigyázzon az ember fia, mikor hajol le szappannért. Bár úgy hallani,hogy ez lenne a szanatórium?!
  Ha senki nem szavazott rájuk, ahogy ma ezt Fertődön hallani,hogy kerültek a bársonyszékbe? Rejtély, rejtély, rejtély....”
 • 67. Brizo 2012. február 02. 21:29
  „Hát ha valakivel mindig van valaki nehéz a józan ítélőképesség...”
 • 66. SheDevil 2012. február 02. 21:19
  „60. peathon
  Nem Pethon! Nem hagyjuk! Én még emlékszem azokra az időkre(2011-re) amikor a legkisebbek egyike alig túl a 150-en azt kiabálta:a képviselők vagyonukkal feleljenek a mandátumuk fennállása alatti időszakért! Akár Don Fletó is csatlakozhat e nemes felajánláshoz. Mennyi mindenre jutna a településen! Szuper focicsapat, hipermodern iskola ,"komfortos temető", legyezők az idősek otthonába, a hivatal komfortjáról már nem is beszélek... Van aki egy szakadt cucctáskával érkezett s ma már király szeretni lenni. Mint a 77 magyar népmesében. DE OTT MINDIG AZ IGAZSÁG GYŐZÖTT! úgyhogy fiúcskák, r.szkessetek! Lesz miért!”
 • 65. peathon 2012. február 02. 09:16
  „Tibikém!....Ne B..CKI velünk!....A pénzügy bizottság elnöke vagy, és a szemed előtt lopják szét a várost!!!!!!”
 • 64. peathon 2012. február 01. 22:04
  „Hogyan csaptam be a fertődieket, avagy idézetek Irinkov M. kampányanyagából : "Legyen vége az egyedi érdekek előtérbe helyezésének a köz hátrányára"..."mindig a köz érdekében, félretéve az egyéni ambíciókat és önös érdekeket"..."Szorítóan szűk a mozgástér, és ez fegyelmezettséget, takarékosságot és felelősséget követel"
  ......Ez azt hiszem magáért beszél!......Még azt sem várták meg, hogy a szédítően hangzatos írásaik legalább megsárguljanak, vagy a szemétbe kerüljenek de legalább is ne legyenek szem előtt!......Csak így tovább!!!!!!!!!”
 • 63. Mercurius 2012. február 01. 21:48
  „nagygeza.5- nem számoltam utánad, de az eredmény megdöbbentő ! 666 ez nem akármilyen szám ! Ha tényleg ez a végeredmény, akkor nagy a baj.”
 • 62. peathon 2012. február 01. 21:31
  „Ezek azt hitték, és most is azt hiszik, hogy az önkormányzat aranybánya. Vagy csak nagyon rövid időben gondolkoznak és észveszejtve tömik zsebeiket, aztán elhúznak a szélrózsa minden irányába. Bármelyik is igaz alaposan becsapták választóikat és bebizonyították, hogy kizárólag egyéni érdekeik motíválták őket a választáson. De mit lehet ilyenkor tenni???”
 • 61. gombolyag 2012. február 01. 21:06
  „Elszomorító, ami Fertődön zajlik!
  Miközben a környező települések fejlődésnek indultak, Fertődön megállt az idő. A vezetőségnek a város fejlesztésére kellene fordítania az energiáját és nem hatalmi harcot folytatni! (Remélem, hogy ezt ők is olvassák!)
  A lakosságot meg kötelességük lenne tájékoztatni a teljes igazságról!
  Örülök, hogy nem lakom Fertődön!!”
80 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Retro Sopron: A Széchenyi tér - Fotók

A 19. század elején a mai Konferencia-központ helyén rondella emelkedett, a várfalat pedig még nem… Tovább olvasom