Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Év legbarátságosabb szállodája: második helyen a Hotel Sopron

Lezárult az Év legbarátságosabb szállodája 2010 verseny. Második helyen a Hotel Sopron végzett.

Február 16-án éjfélkor lezárult Az év legbarátságosabb szállodája 2010 verseny. A versenyben 88976 szavazat érkezett a szállodákra. A legbarátságosabb a Ramada Hotel & Resort Lake Balaton**** lett 13841 szavazó döntése szerint. Második helyen a Hotel Sopron**** végzett, a dobogó harmadik fokára pedig a Kék Duna Wellness Hotel**** került. Az év legbarátságosabb szállodája 2010 verseny különdíjasa pedig a Kék Duna Wellness munkatársa Németh Edit lett. Ő lett az Év legbarátságosabb női felszolgálója.

A szervezők ezúton is gratulálnak minden részt vevő szállodának, hiszen rengetegen szavazó jött el és látta a versenyzők adatlapját.

A versenyt 2010. nyarán találta ki a kisutazas.hu utazás közvetítő iroda vezetője, Csobota-Kis Árpád. 2010. októberében elindult a regisztráció és a szavazás is. Közel 90.000 szavazó érkezett a verseny weboldalára, hogy elmondhassa véleményét: melyik az Év legbarátságosabb szállodája 2010-ben?

˝A verseny elsődleges célja az volt, hogy a hoteleket az emberi hozzáadott értékek – a barátságosság, és a figyelmesség – alapján rangsorolja, az utazói szavazatok alapján.

A verseny további célja, hogy erősítsük a hazai turizmust, valamint a szállodaipar és a vendéglátás imidzsét erősítsük.

A szálloda szakmából rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, az egyik hotel tulajdonosa „kötelezővé tette" a jó szereplést.

A verseny rangját mutatja, hogy mellé álltak védnökként olyan szakemberek, és „civil ismertségek", mint: Győrfi Pál - az Országos Mentőszolgálat szóvivője, marketing- és kommunikációs szakember, Glaser Gyula - A Magyar Kastélyszállodák Egyesületének elnöke 2007-2010, és Dr. Török Lajos Ph.D - főiskolai docens.
Az utazók egyértelműen pozitív véleményét a közel 90.000 szavazat bizonyítja˝ - mondta a verseny ötletgazdája Csobota-Kis Árpád.

Izgalmas hajrának lehettünk tanúi. A verseny első két helyezettje ugyanis alig néhány száz szavazat különbséggel végzett. A Ramada 13841 szavazattal nyerte meg a verseny, a második helyezett Hotel Sopronra pedig 13382-en adták voksukat. A Kék Duna Wellness Hotel, a verseny bronzérmese 10837 szavazatot kapott a versenyben.

Az év legbarátságosabb szállodája 2010 verseny különdíjasa pedig a Kék Duna Wellness munkatársa Németh Edit lett. Ő lett az Év legbarátságosabb női felszolgálója.

A szervezők köszönik az összes nevezett szállodának és partnernek a részvételt.

Olvasóink írták

  • 1. c77 2011. február 23. 18:34
    „GRATULA!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Töretlen fejlődés a GYSEV-nél

A társaság ezúttal villamos motorvonatok beszerzésével javítja tovább szolgáltatási színvonalát. Tovább olvasom