Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -5°C | 2°C Még több cikk.

Érzékelőszobát adtak át

Idén is anyagi támogatásban részesítette a Tómalom úti Fogyatékos Gyermekek Otthonát az ország legnagyobb pénzintézete. Az adományt az érzékelőszoba fejlesztésére fordítják.
– Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több százezer forinttal segítjük a soproni Tómalom úti intézményt – nyilatkozta Németh József, az OTP Bank Észak-dunántúli Régió ügyvezető igazgatója, aki elmondta: a pénzintézet költségvetéséből évről évre több tízmillió forintot különítenek el társadalmilag fontos célok támogatására. Ebbe a környezetvédelem éppúgy beletartozik, mint a mozgáskorlátozottak életkörülményeinek javítása.

Az adomány ünnepélyes átadását az intézmény lakói kis műsorral és húsvéti ajándékosztással színesítették. A támogatásért dr. Baikó Erzsébet, a megyei fenntartású intézmény igazgatója és Firtl Mátyás, a megyei közgyűlés alelnöke mondott köszönetet.
A kapott összeget a fogyatékosok otthona úgynevezett érzékelő-relaxáló szobájának befejezésére fordítják, amely a halmozottan sérült gyermekek érzékszervi fejlesztését, figyelem- és készségformálását segíti elő.

A gyerekek nevében az igazgatónő és Firtl Mátyás megyei alelnök mondott köszönetet az adományozó cég ügyvezetőjének, Németh Józsefnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Garázdát, pénzhamisítókat kaptak el

„Forgalmas" éjszakája volt az ünnep előtt a Soproni Rendőrkapitányság fogdásainak. Öt… Tovább olvasom