Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Eltűnteket keres a rendőrség

Sopron és környéke - Keresik Baranyai Szabolcs intézeti neveltet. A 15 éves fiú 2009. január 11-én távozott ismeretlen helyre engedély nélkül. Egy egyházasfalui lakos eltűnése körülményeit is vizsgálja a rendőrség.

Keresik Baranyai Szabolcs intézeti neveltet. A 15 éves fiú 2009. január 11-én távozott ismeretlen helyre engedély nélkül. Körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, göndör, fekete hajú, fekete szemű. A keresett személy feltehetőleg Sopronban vagy környékén tartózkodik.

Baranyai Szabolcs
Baranyai Szabolcs

Baranyai Géza egyházasfalui lakos eltűnése körülményeit is vizsgálja a rendőrség. A 45 éves férfi 2009. február 2-án indult el lakhelyéről Tormásligetre nagybátyjához, ahova nem érkezett meg és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Mintegy 170–175 centiméter magas, vékony testalkatú, bőre fehér, haja őszes és körszakállat visel, járása lomha, bicegős. Eltűnésekor farmernadrágot, barna utcai cipőt, baseballsapkát viselt.

Baranyai Géza
Baranyai Géza

A rendőrség kéri a lakosságot, aki az eltűnt személyekről, azok tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen a Sopron, Lackner Kristóf út 5. szám alatti rendőrkapitányságon, vagy hívja a 99/311-234-es, illetve a 107-es/112-es telefonszámot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem szűnik meg a speciális iskola

Sopron - Nem szűnik meg a Kozmutza-iskola, hiszen míg sérült gyermekek vannak, addig szükség van a… Tovább olvasom