Kisalföld logö

2019. 06. 27. csütörtök - László 22°C | 32°C Még több cikk.

Elsöprő soproni siker az országos nyugdíjas Ki mit tud?-on - fotók

Álló vastapsot kaptak, 3 arany minősítést hoztak el a soproni Jereván lakótelepen működő Lővéri Nyugdíjas Klub tagjai.
A VII. Országos Nyugdíjas Ki mit tud? összművészeti vetélkedő döntőjét Hajdúszoboszlón tartották, ahol a nagy ügyszeretettel és elkötelezettséggel felkészült nyugdíjasok három számmal szerepeltek.

Álló vastapsot kaptak, miközben 3 arany minősítést hoztak el, sőt az egyik számuk kiemelt. arany minősítést kapott.
Galéria kép


A siker az egész közösség sikere, a soproni nyugdíjas-közösség sikere, amely mögött sok munkával, de egyben nagy kedvvel és töretlen elszántsággal végigpróbált hosszú időszak van – mondta el Dr. Koltai Miklósné, a klub elnöke. A színvonalas produkciókat bemutató soproni nyugdíjasklub 21 résztvevővel vett részt az országos döntőn, ahol Béres Zoltánné Magyarország számát ének kategóriában adta elő, Sélley Attila József Attila: Kései sirató versét szavalta, színjátszás kategóriában pedig dr. Koltai Miklósné a Kis Bözsike komédia főszereplőjeként együtt Tóth Endrével és Sélley Attilával remekelt.
Galéria!


Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke, önkormányzati képviselő örömmel és büszkeséggel gratulált az országos megmérettetést nagyon sok munkával vállaló nyugdíjasoknak, aki méltán  helytálltak Sopron képviseletében.

A tavalyi országos sikerük után a soproniak idén is büszkék lehetnek a Lővéri Nyugdíjas Klubnak az aktív, kreatív mindennapokat teremtő tevékenységére, amely nem csak értékes tartalmat ad a nyugdíjasok mindennapjainak, de egyben gyarapítja az egész közösséget – mondta Tóth Éva.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

M85 - Felértékelik a kisajátítandó földeket

Priszinger György mezőgazdasági vállalkozó is azok közé tartozik, akiknek Pereszteg határában lévő… Tovább olvasom