Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 9°C Még több cikk.

Elkezdődött a vámszakmai nap Sopronban

Vámellenőrzések a tisztességes piac védelmében mottó jegyében kedden 10-kor elkezdődött a Soproni Vámszakmai Napok rendezvénysorozata a Hotel Sopronban.
A Vám- Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége programját dr. Berényi János, és Bók Mihály társelnökök nyitották meg. Aláírták a szövetség és a NAV közötti 1998-ban kötött megállapodási szerződés megújításának dokumentumait is Arnold Mihály altábornagy a NAV elnökhelyettesének közreműködésével.

Ezt követően dr. Becsey Zsolt nagykövet, a Külügyminisztérium külgazdasági koordinátora "Magyarország külgazdasági kapcsolatai és azok visszahatása a gazdaság szereplőire címmel tartott előadást.

A délelőtt során Dunai Péter, a A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára a kamarai rendszer és tevékenység fejlesztéséről, Rajnai Attila, a Magyar Posta gazdasági vezérigazgató-helyettese a posta küszöbön álló liberalizációjáról szól. Szabó Károly szakfőigazgató a Nemzeti Adó- és Vámhivatal előtt álló aktualitásokat részletezi.

Délután az uniós vámkódexről, vámaktualitásokról, a török-magyar kereskedelmi forgalom vámellenőrzési tapasztalatairól, majd a vámeljárások gyakorlatáról tartanak előadást.

November 7-én reggel 9-től - többek között - az internetes kereskedelem, a csomagküldés, a jövedéki ellenőrzés tapasztalatai, a környezetvédelmi termékdíj és a fémkereskedelem 2013-as várható változásai témakörében hangzanak el előadások.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fát ültettek az Akadémiai Emlékerdőben Sopronpusztán

A Magyar Tudományos Akadémia és a Nyugat-magyarországi Egyetem vezérkara Széchenyi Istvánra… Tovább olvasom