Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 2°C Még több cikk.

Elkészült a GYSEV CARGO első matricázott Vectron mozdonya - fotó

A közeljövőben további tematikus mozdonyokkal bővül majd a GYSEV CARGO gördülőállománya.
2015 decemberében elkészült a GYSEV CARGO Zrt. első matricázott Vectron mozdonya. Pontosan egy évvel ezelőtt ünnepelhette a vasúttársaság Taurus mozdonyának zöld-sárga köntösbe öltöztetését. A közeljövőben további tematikus mozdonyokkal bővül majd a GYSEV CARGO gördülőállománya. A vontatójárműveket tartós bérleti formában üzemelteti a vasúttársaság.
Az új gép
Az új gép

A vállalat 2015 első félévében 25 db Sggmrss típusú nyitott konténerszállító teherkocsival bővítette vontatott járműparkját. A második félévben pedig vontató járműveit fejlesztette: szeptember elsején megérkezett az első bérelt Vectron mozdony az ELL Austria (European Locomotive Leasing) GmbH cégtől, december elején újabb egy mozdonnyal bővült a GYSEV CARGO Vectron mozdonyainak száma, a harmadik, szintén bérelt Vectron érkezése pedig 2016 februárjában várható.

A vasúttársaság az ELL-Vectron mozdonyok matricázása mellett döntött, így a GYSEV CARGO szín- és formavilágát magán viselő járművek hirdetik majd az árufuvarozással és logisztikai szolgáltatásokkal foglalkozó társaságot. A Loc & More Kft. által december elején elkészített első tematikus GYSEV CARGO Vectron Ausztria és Magyarország területén végez vontatási tevékenységet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koncz Zsuzsa ma esti (december 10. 19.00) koncertje betegség miatt elmarad. Tovább olvasom