Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Egyéves a Nap Rádió és a Pulzus Televízió

Sopron - Egyéves születésnapját ünnepli a Pulzus Televízió és a Nap Rádió. Boronkay Gusztáv ügyvezető igazgató szerint az elmúlt hónapok visszaigazolták várakozásaikat: a soproniak szívesen fogadják a helyi híreket.
A Pulzus Televízió és a Nap Rádió egy évvel ezelőtt kezdte el sugározni műsorát. Kezdetben sokan kételkedtek létjogosultságában, mára azonban kiderült, a soproniak megkedvelték az adást.

– Az idő minket igazolt – mondta Boronkay Gusztáv. – Ezt egy nagy mintán elvégzett – belső használatra készült – közvélemény-kutatás is igazolja. A soproniakhoz szóló televíziót és rádiót terveztünk és valósítottunk meg.

Hajas Zsolt stúdiótechnikus és Boronkay Gusztáv az esti adás előkészületeit ellenőrzi. Fotó: Magasi Dávid

A rádió zenei műsora rendkívül népszerű, a „tegnap slágerei, mai kedvencek" éppúgy, mint a sok-sok információt adó hírblokkok. Jellemző, hogy egy év alatt több mint tizenötezer SMS-t kaptunk. Hallgatóink nagy számban vettek részt abban a játékunkban, amelynek végén autót sorsoltunk ki.

Folyamatosan fejlesztjük a technikánkat. Rövid időn belül üzembe helyezünk egy új adóállomást, amelynek segítségével szélesebb hallgatói kört érünk el és jobb lesz az adások minősége is. A Pulzus Televízióval egy új struktúrát honosítottunk meg, amely így összegezhető: helyi tévé – helyi hírek. A médiakutatások ugyanis azt mutatják, hogy a magyarok a világ legszorgalmasabb tévénézői közé tartoznak, ezen belül pedig a hírműsorok és a helyi hírek érdeklik őket elsősorban.

Születésnap
A Pulzus Televízió és a Nap Rádió egyéves születésnapját tegnap este ünnepelték a Mediterrano egyik éttermében.
Mi ezt az igényt szeretnénk kiszolgálni, úgy, hogy a nézők ne tudjanak lekésni harmincperces információs műsorunkról, amelyből tizenöt perc a legfontosabb helyi eseményekről tájékoztat. Ezt követően pedig a „Szemtől szemben" műsorunkban a nap témáját dolgozzuk fel. Az adást folyamatosan ismételjük, hogy az információk mindenki számára elérhetőek legyenek.

Boronkay Gusztáv szerint a mostani önkormányzat – amely résztulajdonosa a tévét és a rádiót működtető kft.-nek – hosszasan vizsgálta működésüket, de ma már valódi partneri viszony alakult ki közöttük, mindkét fél megelégedésére.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvényesen járt el a nyomozóiroda

Győr-Sopron - A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség elutasította a soproni önkormányzat nevében… Tovább olvasom