Kisalföld logö

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -2°C | 11°C Még több cikk.

Doktorokat avattak Sopronban - fotókon a diplomaosztó

Diplomaátadó nyilvános kari tanácsülést tartott a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaság-tudományi Kar, valamint a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar tegnap. Doktorokat is avattak.
Százhuszonhatan záróvizsgáztak eredményesen a közgazdaság-tudományi kar különböző szakjain tavaly november 28-tól idén január végéig. Az ünnepélyes diplomaosztón kilencvenketten vehették át oklevelüket tegnap. A többiek – nyelvvizsga hiányában – igazolást kaptak a tanulmányikövetelményeknek való megfelelésről.
 
Fotók: Magasi


Doktori szigorlata és megvédett disszertációja alapján Bogáth Ágnes, Németh Nikoletta, Bernd Stefan Müller-Dauppert és Soós Balázs okleveles közgazdászokat doktorrá avatták. A végzett hallgatókat dr. Katona György oktatási rektorhelyettes és dr. Bartók István, a Lámfalussy kar dékánja köszöntötte, s látta el szellemi útravalóval. A dékán bejelentette: a soproni kar nyerte el a 2021-es Országos Tudományos Diákköri Konferencia közgazdaságtudományi szekciójának rendezési jogát. 

Ugyancsak pénteken tartotta diplomaosztó ünnepélyét a Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar. Összesen harmincöten vehették át faipari mérnöki-, ipari termék- és formatervező mérnöki, illetve gazdaságinformatikusi végzettségről szóló oklevelüket. E karon Gludovátz Attila, Konrád Krisztina és Worakan Hosakun tette le a doktori esküt. A végzett hallgatók előtt dr. Alpár Tibor, az egyetem kutatási és külügyi rektorhelyettese, valamint dr. Magoss Endre, a kar dékánja mondott ünnepi beszédet. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forgalomkorlátozás lesz hétfőtől Sopronban több helyen is

Várhatóan a Panoráma út és Városligeti út útfelújítási munkáit is megkezdik, a Halász utcában… Tovább olvasom