Kisalföld logö

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 19°C | 31°C Még több cikk.

dESZKa-sok és a Komisz Erdélyben - fotók

A két előadás során közel ezren tekintették meg a Legyetek jók, ha tudtok című színdarabot.

A Betuker Botond rendező integrált színtársulata - a Zsirai Fogyatékosok Otthona színköre a Komisz, és a soproni dESZKa - Erdélyben is előadhatta a Sopronban nagy sikerrel bemutatott "Legyetek jók, ha tudtok" című színdarabot.

dESZKa-sok Erdélyben


- Teljesítményben átlépte határait az integrált társulat. Olyan ez az érzés, mint amikor egy sportoló évekig küzd a minél jobb eredményekért, s aztán olimpikon válik belőle - mondta Betuker Botond rendező. - Arad nagy színházában játszhattunk, amely a helyiek szerint Románia legjobb akusztikájú teátruma. A közönség állva tapsolta meg az előadást.

Meghívónk, az aradi szociális intézmény és a zsirai fogyatékosok otthona között együttműködési megállapodás is született látogatásunk során. Déván - Böjte Csaba atya székhelyén - a művelődési házban léptünk fel. A közönség soraiban többen is helyet foglaltak azok közül, akik Fülöp atya és a pártfogásába vett gyerekek történetében saját sorsukat fedezhették fel. A két előadás során közel ezren tekintették meg a Legyetek jók, ha tudtok című színdarabot.

Betuker Botond hozzátette: a soproni Petőfi Színház igazgatója, Pataki András ígérete szerint a helyi teátrumban is bemutathatják majd a Legyetek jók, ha tudtok című darabot.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ittasan okozott balesetet egy soproni férfi - elvették a jogosítványát

Az autós Sopronban, a Várkerületen frontálisan ütközött egy másik személygépkocsival. A szonda… Tovább olvasom