Kisalföld logö

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Családi tragédia Sopronban: saját fiuk ölhette meg a házaspárt - videó a helyszínről

A rendőrség egy 42 éves férfit gyanúsít a gyilkossággal, a lakást is szétverte.
16.18 - A rendőrség felvétele:


Füves Tamás, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense úgy tájékoztatott, a nyomozás jelenlegi adatai alapján az elfogott férfi a saját szüleit ölte meg.

A gyilkosság egy panelház harmadik emeleti lakásában történt. Egy a fejleményeket az utcán figyelemmel kísérő környékbeli az MTI-nek azt mondta, hogy először a tűzoltók próbáltak bejutni a lakásba, de sikertelenül, mert a férfi kalapáccsal fenyegetőzött. Ekkor érkeztek meg a rendőrök. A szemtanú kiabálást, csörömpölést és üvegtöréseket hallott, azt mondta, a bútorokat verte szét a férfi. Hozzátette: a rendőrök valamilyen eszközt dobtak be a lakásba, hogy el tudják fogni az őrjöngő férfit. 

A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

13:25 - A 42 éves férfi, aki a gyanú szerint megölte a szüleit, pszichiátriai beteg volt, valószínűleg a betegsége vezetett a tragédiához. Nemcsak a szüleit bántalmazta, hanem a lakást is szétverte. A helyszínelés még mindig tart.

A szomszédok elmondása szerint rendes családról van szó, a fiún sem látszott hogy beteg. Jókat lehetett vele beszélgetni, illedelmes volt. Semmi előjele nem volt a tragédiának.
 
Fotók: Magasi Dávid


12:26 - Lakásukban holtan találtak a rendőrök egy idős nőt és férfit, a gyanú szerint bűncselekmény áldozatai lettek - írja a police.hu.

A rendőrök egy fenyegetőző férfit fogtak el péntek reggel nyolc óra után egy soproni lakásban. Az ingatlan átvizsgálásakor két idős embert holtan találtak. A nyomozás jelenlegi adatai alapján a nő és a férfi bűncselekmény áldozatai lettek. A lakásban elfogott 42 éves helyi lakost a bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Információink szerint az idős házaspárt saját gyermekük ölte meg. A rendőrség még a helyszínen van, a közleményen túl egyéb tájékoztatást még nem adtak. A férfit a rendőrségen hallgatják ki.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az MSZP tájékoztatást kér Sopronban - Reagált a jegyző

A Hársfa sori Zettl-Langer Villa sorsát továbbra is kiemelt figyelem kíséri. Tovább olvasom