Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -5°C | 2°C Még több cikk.

Bűn nem marad nyomtalan - Az összes rablót elfogták tavaly Sopronban

Az illegális migrációhoz kapcsolódó bűncselekmények száma 2013-hoz viszonyítva jelentősen csökkent Sopronban.
A Soproni Rendőrkapitányság illetékességi területén 2014. évben az előző évihez képest 11 százalékkal több bűncselekményt követettek el, azonban a nyomozások eredményessége 2,6 százalékkal javult.

A kiemelt bűncselekmények közül a rablás felderítése kimagaslóan alakult, hiszen az összes rablót elfogták a helyi rendőrök.

A közlekedési szakterületen is pozitív eredményeket értek el, hiszen a személyi sérüléses közlekedési balesetek száma 2014. évben 11 százalékkal csökkenést mutat az előző évi adatokhoz képest.

Szabó Jenő rendőr alezredes, Sopron rendőrkapitánya
Szabó Jenő rendőr alezredes, Sopron rendőrkapitánya


A kapitányság beosztottjainak mélységi migrációs ellenőrzése a főbb bevezető és határmenti útvonalakra valamint a Győr-Sopron vasútvonalra terjed ki. Az illegális migrációhoz kapcsolódó bűncselekmények száma 2013-hoz viszonyítva jelentősen csökkent.

A Soproni Rendőrkapitányság együttműködése a társszervekkel, a polgárőrséggel és az önkormányzatokkal kiváló. A közös együttműködésre, a szervek közötti szoros munkakapcsolatra a jövőben is számít a kapitányság.

Szabó Jenő rendőr alezredes, rendőrkapitány 2015. évre célkitűzésként fogalmazta meg, hogy tovább kell fokozni a települések közbiztonságát, a közterületen elkövetett, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét leginkább befolyásoló jogsértések elleni eredményes fellépést - közölte a rendőrség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Répceszemere - Mosolyból nem árt meg, ha sok

Répceszemere az ország első mosolygós önkormányzata, erről címert is kaptak. A településvezetések… Tovább olvasom