Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Bosszúságok

Sopron - Kettévágott tuják, alacsonyra helyezett menetrend – mindezek a Király Jenő utcában és környékén élők kedélyeit borzolják.
Környezetüket óvó olvasóink panaszolták: a Király Jenő utca környékén vandálok félbevágtak egy szép, nagyra nőtt tuját. Megállíthatatlan a köztéri rombolás? – kérdezik a lokálpatrióták, akik minden ilyen eset elkövetőjét szigorú és elrettentő hatású büntetéssel sújtanák.

Idős emberek arról is panaszkodnak, hogy a Magyar és a Gyóni Géza utcai átjárónál lévő Volán-buszmegálló 14-es járatának menetrendjét olyan alacsonyan helyezték el, hogy azt megnézni szinte lehetetlen. A Várkerületen, a Széchenyi térhez közeli gyógyszertárnál lévő buszmegállóban nem állították helyre a járdát, annak ellenére, hogy a városvezetés büszkén bejelentette: kész a Várkerület felújítása. Ott töredezett az aszfalt és gödrök is nehezítik a fel- és leszállást. Látásproblémával küszködő telefonálónknak például majdnem kitörött a bokája. „Vajon mikor rendezik ezt a szakaszt is?" – tette fel a kérdést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Válság: a túlélés a cél

Sopron - Vékonyodó pénztárcák, munkanélküliség. Ezek már érezhető hatásai a válságnak, ami a… Tovább olvasom