Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Bezárt a soproni uszoda: Darut vittek a medencetérbe

Egy díszítő elem lazult meg a soproni uszodában. A hiba kijavításáig hétfőn délután bezárták a létesítményt.

Kedden reggel már a szokásos rendben nyitott ki a Csik Ferenc uszoda. Hétfőn délután azonban, technikai okok miatt be kellett zárni a létesítményt.

- A medenceteret fedő kupola tetején egy fa lambéria lemez lazult meg, mely lezuhanásának volt némi kockázata, így azonnali javításra volt szükség - mondta el megkeresésünkre Varga Tibor, a fürdő üzemmérnökség vezetője. - A hiba elhárítása normál körülmények között nem tartott volna hosszú ideig, ám a nagymedence fölé 20 méter magasságban meglehetősen nehéz feljutni.

Daru a medencetérben.
Daru a medencetérben.


Szerencsénkre Sopron környékén volt olyan felkészült vállalkozó, akinél rendelkezésre állt egy olyan mobil daru, ami 1,5x2m-es ajtónyíláson keresztül bejutott a medencetérbe. A hibaelhárításban ez volt a legnehezebb, időigényes feladat. Az emelőkosaras szerkezettel a szakemberek elérték a hibás mennyezeti burkolatot és helyére tették a lambériát. Tekintettel a megelőzésre, átvizsgálták a burkolat többi részét is, így a hiba megnyugtatóan javításra került - tette hozzá Varga Tibor.

Linzi csapat játszik Sopronban
Február 11-én (szombaton) 11.30 órától 13.00 óráig vízilabda mérkőzés megrendezése miatt, a nagy- és tanmedence foglaltak lesznek. Szauna ez idő alatt is nyitva tart.

Olvasóink írták

 • 6. ersza 2012. február 09. 13:26
  „Kedves tancsi! Nem akarok kötekedni, távol álljon tőlem. Mielőtt azt hinnéd, nem tudok áldozatot hozni, nem ezzel van a problémám! Sajnos az munkabeosztásom teszi, hogy nem tudok akkor menni, így hát akkor megyek amikor van lehetőségem és kedvem tartja!”
 • 5. tancsi 2012. február 08. 21:27
  „ersza+ próbáltad már reggel 6 körül, én imádok ilyenkor járni, mert szinte senki sincs. Kis áldozatot kell hozni a kényelemért, nem? Ja és szombat délelőtt is kiváló az úszásra. de gondolom akkor meg drága, hát ha ez se jó, akkor mi? Én boldog vagyok hogy ilyen uszink van és ilyen színes a kínálat is. A fiammal rendszeresen baba-úszunk :)”
 • 4. pinklady23 2012. február 07. 20:57
  „ersza!
  Szerintem örülj annak amitek van! Sokszor voltam ebben az uszodában, és még mindig magasan veri pl a Győrit. Nagyobb nem csak mint épület, de a medencéje is. Nálunk felújították igaz, de attól még nagyobb sajnos nem lett. De támogatnám hogy végre építsenek egy igazi USZODÁT!”
 • 3. ersza 2012. február 07. 18:35
  „Szerintem szégyen, h. Sopronnak még nincsen egy normális uszodája! Félreértés ne essék megfelelne nekem a mostani is csak unom, h. felmegyek úszni és azt kell lesnem, melyik sáv szabad, ami általában hétköznap 1-2 sávot jelent... és abban is vagyunk általában 5-en 6-an.”
 • 2. 1x2=? 2012. február 07. 14:45
  „Kedd reggel=hétfö délután?”
 • 1. józanparaszt 2012. február 07. 13:46
  „Gyertek szombaton szurkolni, ügyesek ezek a pólós fiúk! Hajrá!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vandál betörők dúlták fel az egyházasfalui óvodát és iskolát

Betörtek az egyházasfalui óvodába és iskolába,
a rendőrség egyelőre keresi a tetteseket. Tovább olvasom