Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Beiktatták az új vezérigazgatót

Két jó tanácsot, és egy karmesteri pálcát kapott ajándékba dr. Székely Csaba, a GYSEV új vezérigazgatója.
Két jó tanácsot, továbbá egy karmesteri pálcát kapott ajándékba dr. Székely Csaba, az 1800 embert foglalkoztató GYSEV újonnan beiktatott vezérigazgatója dr. Siklós Csabától, nyugdíjba vonult elődjétől tegnap a Hotel Sopronban rendezett nagyszabású ünnepségen.

– Először is ne feledd: a vasút szolgáltató és veszélyes üzem, ahol a fegyelem is és a hatékony gazdálkodás is nagyon fontos – fogalmazott dr. Siklós Csaba, aki a karmesteri pálca mellé ezt mondta utódjának: – A pálca arra emlékeztessen, hogy az operatív vezető olyan, mint egy jó karmester. Biztosítani kell a dolgozók munkájának harmóniáját. Nem lóghat ki senki a sorból, együtt kell hogy alkosson a csapat. Viszont a kottát nem te írod, hanem a hatóságok, az utazók és a fuvaroztatók, nem utolsósorban pedig: a tulajdonosok – intett jó szóval a nyugdíjba vonult szakember, aki kifejtette: egészen biztos abban, hogy jó kezekbe került a karmesteri pálca, s dr. Székely Csabát kiváló kollégák, fegyelmezett munkatársak várják, akikkel könnyű lesz együtt dolgozni.

Dr. Székely Csaba vasutas-egyenruhát ajándékozott dr. Siklós Csabának, valamint még „Örökös vasutas" címmel is kitüntette a magyar és osztrák felszólalók – köztük dr. Szabó András, a GYSEV Zrt. elnöke és Felsmann Balázs szakállamtitkár – által is nagyra tartott közlekedési szakembert. Az új vezérigazgató kifejtette: nem egy „osztrák", hanem egy olyan GYSEV-es veszi át a vasúttársaságot, akinek magyar gyökerei is vannak. Firtl Mátyás a megyei közgyűlés alelnökeként köszöntötte a leköszönő és az új vezérigazgatót. A burgenlandi tartomány vezetése, valamint az Osztrák Köztársaság is képviseltette magát az ünnepségen. Az osztrák szakpolitikusok méltatták a GYSEV hídszerepét, s biztosították magyar partnereiket abban, hogy mind a személy-, mind az árufuvarozásban érdekeltek az együttműködés folytatásában.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halált okozott az ágyban dohányzás

A férfi valószínűleg az ágyban dohányozva nem vette észre, hogy a cigaretta parazsa az ágyra hullott és lángra gyújtotta a lakást. Tovább olvasom