Kisalföld logö

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 19°C | 32°C Még több cikk.

Barcza Attila: az MSZP-s jubileumokhoz ,,gratulál" a Fidesz

Tíz éve hangzott el a modernkori Magyarország legsúlyosabb politikai önbeismerése, az ,,őszödi beszéd" - idézte fel Barcza Attila, a Fidesz soproni elnöke.
Gyurcsány Ferenc maga mondta ki azt, amit addig csak sejtettek a magyar emberek: az MSZP végighazudta kormányzati éveit, „apró trükkök százaival" félrevezette és becsapta a magyar embereket - fogalmazott Barcza Attila, a Fidesz soproni elnöke.

Az MSZP maga a hazugság és a félrevezetés. Az MSZP kormányzati évei alatt országos és helyi szinten is bebizonyította, hogy alkalmatlan hazánk problémáinak kezelésére.

Hazudtunk reggel, éjjel meg este – ismerte be az párt miniszterelnöke. Az MSZP szándékosan belehazudott a magyar emberek szemébe, mindezt önös érdekek mentén.

Bár tíz év hosszú idő, az MSZP semmit sem változott. Ma is ugyanazokkal a politikai módszerekkel vezetik félre a választókat, mint ahogy korábban tették.

Mi a magunk részéről csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a soproni MSZP, amelyik köztudottan kiváló kapcsolatot ápol Gyurcsány Ferenccel, mivel kedveskedik korábbi miniszterelnökének e kétes jubileumi évforduló alkalmából? Mi javasolnánk annak a jogerős bírósági ítéletnek a díszkötéses változatát, amiben az MSZP-t a soproni Látlelet kiadvány 19 rendbeli hazugságai miatt elmarasztalják.

Ennek ugyanis idén van az öt éves jubileumi évfordulója. Szép ajándék lenne. Mert összenő az, ami összetartozik - zárta Barcza Attila.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cigistop a soproni belvárosban

Cigistop a soproni belvárosban
Füstölöghetnek a füstölők: a jövőben nem gyújthatnak rá Sopron belvárosában, csak a kijelölt… Tovább olvasom