Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Az ok: gondatlanság

Fertőszéplak - Bozsvári István fertőszéplaki polgármester a következő nyilatkozatot küldte szerkesztőségünkbe keddi, „Hivatalos iratokat fújt a szél" című cikkünk nyomán:
„Egy fertőszentmiklósi illegális szemétlerakóba került hivatali irataink kapcsán belső vizsgálat megindítását kezdeményeztem 2009. április 20-án, ezzel együtt elrendeltem az iratok visszaszállítását. A hivatalos vizsgálatot megelőzően az üggyel kapcsolatos nyilatkozat tételére kértem minden hivatali dolgozónkat. Az egyik nyilatkozat egy beismerő, felelősséget vállaló nyilatkozat volt, így további vizsgálatnak nem volt értelme. Hibázó munkatársunk megsemmisítési céllal vitte el a zsákot, amely figyelmetlensége következtében más, egyéb hulladékot tartalmazó zsákok közé keveredett. A fekete zsákokat tartalmuk ismerete nélkül vitte egy munkatársunk által megbízott személy az illegális hulladéklerakóba.

Az ügy kapcsán nyilvánosan kértem elnézést 2009. április 20-án a fertőszentmiklósi önkormányzat ülésén. Az iratmegsemmisítési szabályunkat megsértő dolgozónk büntetésére a képviselő-testületünk állásfoglalása alapján teszek javaslatot a jegyzőnknek. A hulladék szabálytalan helyen való elhelyezése ügyében – mivel az elhelyező fertőszentmiklósi lakos – a város jegyzője jár el."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízezer eurós perköltségtől kímél meg a biztosítás

Ausztria - Bárkivel megeshet, hogy közlekedési, vagy más balesetet okoz külföldön. Rossz esetben a… Tovább olvasom