Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Az E.ON az áramszünetekről

A soproni Tó utca egy lakásában élő hölgy azt kifogásolta, nemrégiben egy teljes napon át karbantartásra hivatkozva szüneteltették az áramszolgáltatást a házban...

Emiatt fűtés és meleg víz sem volt, ami télen elég kellemetlen. Nagy Tamás önkormányzati képviselő (MDF) keddi sajtótájékoztatóján kritizálta az E.ON-t, szerinte hiányzik a párbeszéd a szolgáltató és a vállalkozók között. Aznap egy ütemezett karbantartás miatt nem nyithattak ki az üzletek a Várkerületen, noha jónak ígérkezett a forgalom, hiszen Ausztriában ünnep miatt zárva voltak a boltok.

– A tervezett üzemszünetekről az érintetteket szórólapon a munkálatok megkezdése előtt 15 nappal tájékoztatjuk. A keddi munkákkal kapcsolatban semmilyen jelzés nem érkezett társaságunkhoz arról, hogy bárkinek komoly problémát okozna az áramkimaradás. Pedig kérésre, indokolt esetben van mód arra, hogy elhalasszuk vagy átütemezzük a tervezett áramszünetet, mint ahogy erre idén több példa is volt Sopronban. Villamos hálózatunk karbantartása komoly logisztikai és technikai feladat, de a szervezésnél szem előtt tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető legkisebb ideig nélkülözzék a szolgáltatást. A Tó utcában a transzformátorunk szigetelését állítottuk helyre, ott emiatt volt áramszünet – tudta meg portálunk Egyházi Nikolettától, az E.ON kommunikációs szakemberétől.

Olvasóink írták

 • 6. hokiel 2009. december 15. 07:51
  „Nem védem az E-ont, de : nekünk időben bejelentették, reggel 8-tól este 6-ig, kitartóan nem is volt villany. Felkészültünk.”
 • 5. plutoo 2009. december 14. 20:32
  „Gyerekek... Sopronban van Tó utca?
  Lehet láma vagyok,de ......”
 • 4. Qvik 2009. december 12. 00:08
  „Sajnos ők vannak a nyeregben! Az van amit a szolgálltató diktál. Elég szomorú!!!!!!”
 • 3. miracle 2009. december 11. 16:49
  „Én szórólapon válaszoltam az E.ON-nak, nem tudom miért nem olvasták el.”
 • 2. Dörgés 2009. december 11. 12:45
  „Na ja szórólap. Én sem kapta. Pedig van postaládám. Mikkor felhívtam a diszpécsert ő sem tudott róla, hibának vette. Utána egy szerelő ingerülten Becsöngetett hozzám hogy ,,pár napja ki lettem értesítve a szerelésről" Hát nem, mert itthon voltam betegség miatt. Úgyhogy a szerződés mögé bújva maguk javára értelmeznek mindent.”
 • 1. Rainbow 2009. december 11. 12:31
  „Az ég szerelmére, nem áram-szünet, hanem áramszünet. Azért ez hatalmas baki. Tessék helyesírási szótárt használni, ha nem megy fejből. Vagy esetleg önkritikát gyakorolni és nem írni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az egyetemhez kerülhet az erdőgazdaság

Portálunk információi szerint heteken belül megszülethet az a megállapodás, amely értelmében a… Tovább olvasom